Hançerli, TÜFAD’ı ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli TÜFAD Konya Şubesini ziyaret etti. Çalışmaları ile Türkiyede bir ilk olacak Olimpiyat parkı ve Fair Play müzesi ile ilgili bilgi verdiği ziyarete TÜFAD yönetim kurulu ile çok sayıda antrenör katıldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; “Konya’nın simgesi Mevlana başta olmak üzere çok sayıda önemli şahsiyetlerin içinde olduğu Karatay Belediyesi olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde ilçemizin gelişmesine, Uluslar arası arenada örnek ilçe olarak tanınmasına yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Spor tüm kesimleri birbirine yakınlaştıran en önemli olgudur. İlçemiz insanın birlikteliği, huzuru, başarısı ve sağlıklı bir toplum olması adına spora her ortamda destek veriyor, ilçemize yeni spor alanları yapıyoruz” diye konuştu. Olimpiyat Parkı yapma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirten Hançerli; “Bu konuda TÜFAD şube başkanı İsmet Karababa ile istişare ederek bu projeyi Türkiye Milli Olimpiyat Komitesine taşıdık onlarda destek verecekler, inşallah bu büyük projemizi elbirliği ile hayata geçireceğiz” dedi.

Antrenörler adına konuşan Şube Başkanı İsmet Karababa ise; Hançerli’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karababa; “Karatay Belediye Başkanı Hançerli eski bir futbolcu, sporu seven, her konuda spor ailesinin yanında yer alan, bizim her çalışmamıza katılımları ile destek veren bir başkan olarak TÜFAD camiasının tabii bir üyesi olarak görüyoruz. Çalışmalarını ve bilhassa Futbolumuza olan desteklerini takdirle takip ediyoruz. Yeni dönemde sokak futboluna daha fazla destek için her mahalleye mini doğal futbol sahaları yapmalarını ve Karatay Belediyespor’un hedefini büyütmesini istiyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri