Hançerli muhtarlarla buluştu

Yenilenen Karatayda değişen hizmet anlayışıyla Karatayı layık olduğu konuma taşıyan Karatay Belediyesi, mahalle sayısı 108 iken Belediye Meclisinin almış olduğu bir kararla 29 Mart Yerel seçimlerinin ardından Karatayda mahalle sayısını 55e düşürdü.
Seçimlerin ardından 55 mahalle muhtarıyla ilk toplantısını gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, “Seçimler geride kaldı ve zaman hizmet zamanıdır” dedi.
Belediye Hizmet Binasında öğle yemeğinde Karatay’ın 55 mahalle muhtarı ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, vatandaşa en iyi hizmeti vermek amacıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini vurguladı. Muhtarların kendilerini tanıtmasıyla başlayan toplantıda konuşmasına devam eden Başkan Hançerli, “Karataylı hemşerilerimiz, bizleri ve sizleri bu göreve layık gördü ve bundan sonra hiç vakit kaybetmeden ve hiçbir şey düşünmeden, mahallelerimizdeki eksiklikleri gidermeliyiz” dedi. 29 Mart yerel seçimlerini geride bıraktıklarını dile getiren Hançerli, 108 mahalle den 55 mahalleye düşen Karatay’da artık zamanın hizmet zamanı olduğunu ifade etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri