Hançerli, Karkent sakinlerini dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Karatay İlçe Teşkilatı, Ulubatlı Hasan Mahallesi Karkent Emekliler Konağında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
 Toplantıya Karatay Belediye Başkanı ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı İsa Küçükkerniç, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.
Karatay Belediye Başkanı ve AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Hançerli, 5 yıllık yaptığı hizmetleri ve yapacağı projelerini anlatarak halkın teveccühü ile yeniden göreve geldiklerinde kaldıkları yerden aynı ivme ile çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. 1960’lı yıllarda Karkent ve civarında bir çardak haricinde hiçbir şey olmadığını belirten Hançerli, bu bölgeye imar uygulamalarının gelmesiyle birlikte hızlı bir şekilde gelişme gösterdiğini ve bir zamanların en köhne yeri olan Karkent’in şimdilerde Karatay’ın parmakla gösterilecek yerleri arasında olduğunu söyledi. Karkent ve civarına yapılan hizmetleri bir bir anlatan Başkan Hançerli kısa bir zaman önce hizmete açtıkları Karkent Emekliler konağının bu bölgeye yapılmış en güzel hizmetlerden biri olduğunu ifade ederek, yapılan bu konak içerisinde öğrencilerin ödevlerini rahatlıkla yapabilecekleri ücretsiz internet evini de yakın bir zamanda kazandıracaklarını söyledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri