Hançerli engellilerle bayramlaştı

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Başkan Mehmet Hançerli; "Karatay Belediyesi olarak her kesime hizmet etmek için mükellefiz" dedi.

Dernek binasında düzlenen bayramlaşma programına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Uzbaş, Kent Konseyi Gençlik Komisyonu Başkanı Muhammet Fatih Sert ve dernek üyesi engelliler katıldı.

Kısa bir söz alan Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, bir kurban bayramında daha bir araya geldiklerini ifade ederek bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.  Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram geçirildiğini söyledi. 27 gün süren Demokrasi nöbetinde engellileri de Mevlana Meydanında görmenin sevindirici olduğunu kaydeden Hançerli, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var" dedi. Geçtiğimiz günlerde Hollanda - Konyalılar Derneği ile ortaklaşa engellilere 70 adet akülü araç dağıtıldığını belirten Hançerli, yapılan bu dağıtımın devam edeceğinin müjdesini verdi. Başkan Mehmet Hançerli kamu kuruluşları ve yerel yönetimin her zaman engellilerin yanında olduğunu ve farklı çalışmalarla onlara destek olduklarını dile getirerek, "Biz toplumun her kesimine hizmet etmekle mükellefiz" dedi. Özellikle Karatay'a kazandırılan büyük parklarda engellilerin faydalanabileceği şekilde dizayn edildiğini vurgulayan Hançerli, son yapılan yatırımlardan olan ve Karatay'ın göz bebeği Şehir Pakında da engellilerin unutulmadığını belirterek önümüzdeki günlerde engellileri bu parkta misafir edeceklerini sözlerine ekledi ve engellilerin Kurban Bayramını tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri