Hançerli çalışmaları değerlendirdi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Genel Meclis Adayları Ahmet Dağlı, Mustafa Kaçar, Belediye Meclis Adayları Gülay Samancı, Mustafa Yıldız ve Karatay İl Gençlik kolları Başkanı Ali Fuat Çolakoğlu, ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı ile bir sohbet eden Hançerli, yeni projeleri hakkında da bilgi verdi.
Hançerli, “Görev yaptığımız 5 yıl içerisinde bizlere gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Bizlerde görevimizi ifa ettiğimiz süre içerisinde her zaman ilçemizin faydasına hizmetleri yapma gayreti içerisinde olduk. Merhaba Gazetesi olarak bizlere karşı verdiğiniz destekten ve eleştirilerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Hançerli, ilçeye kazandırılacak olan iki yeni projeyi de tanıtırken, Olimpiyat Parkı’nın bugün ihalesi yapılıyor, Ankara Yolu Yeşil Vadi Tesislerinin olduğu bölgede kapalı yüzme havuzu ve spor merkezinin projesi tamamlandı. Önümüzdeki günlerde bu projeler hayata geçirilecek. Bunların yanı sıra Aslanlı Kışla Caddesi Yeni Mahalle üzerine ise Büyükşehir belediyemiz tarafından yaptırılacak olan kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi ile ilçemiz daha güzel görüntüye kavuşacak” diye konuştu.
Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ise Hançerli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler Merhaba Gazetesi olarak her zaman Konya’nın faydasına olan hizmetlere öncülük ettik. Belediyelerimizin yaptığı tüm hizmetleri değerlendirdik. İyi olan hizmetlerin tanıtımında olduğu kadar tabi ki olumsuz bulduğumuz konularda da öz eleştirimiz yaptık. Bu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada böyle olacak. Ben tüm ekibinize yeni adaylık sürecinizde başarılar diliyorum” dedi.

ALİ SAİT ÖGE
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri