Hamzaoğlu istifa etmeye hazırlanıyor!

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Hamzaoğlu sezon sonu takımı şampiyon yapsa da yapmasa da istifa edecek.

Galatasaray'da Mayıs ayındaki kongrede adaylıklarını açıklayan Dursun Özbek ve Adnan Öztürk, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na tam destek veriyor. Fakat şu şartlar altında ikisinin de seçilme ihtimali neredeyse yok. Camianın beklediği "derin" aday Ünal Aysal ile muhalefetin karşısında çıkarmaya hazırlandığı "karşı" aday Faruk Süren'in fikirleri ise muamma. Çünkü bu iki ismin de kararı henüz belli değil.

Hamza Hamzaoğlu'nun kararı net. Kim başkan seçilirse seçilsin, ligin son maçının ardından istifa edecek ve bekleyecek. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olsa da genç teknik adam adını sıcak tutmak için bu hamleyi yapacak.

Öte yandan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Antrenman öncesinde öğrencileriyle konuşan Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçında yapılan hataları anlattı ve oyuncularına uyarılarda bulundu. Hamzaoğlu, Karabükspor'un aslında kötü bir takım olmadığını ama lige erken başladıkları için büyük bir düşüş yaşadıklarını anlattı. Kasımpaşa gibi Karabükspor'un skoru bulması durumunda maçı çevirmenin hiç de kolay olmayacağını anlattı. Hamzaoğlu ayrıca Yılmaz Vural'ın ligin kurt hocalarından birisi olduğunu anlatarak, "Eminim ki bizim için sürprizleri vardır. Herşeye hazırlıklı olmalıyız" dediği öğrenildi.

FOTOSPOR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri