HAMİDER’den Vali Toprak’a ziyaret

Öksüz, yetim ve parçalanmış ailede mağdur duruma düşen çocukları hayata yeniden kazandırmayı ilke edinen HAMİDER Derneği, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu kapsamda Dernek Başkanı Mustafa Yanartaş ve yöneticileri, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette konuşan Başkan Mustafa Yanartaş, “Yaklaşık bir yıl önce Konya’da öksüz, yetim, parçalanmış ailelerdeki çocuklarımıza maddi ve manevi destek amacıyla kurulan derneğimiz, bugün 100’den fazla çocuğumuza hizmet veriyor. Çocuklarımızı topluma kazandırmak, onlara maneviyat duygusunu aşılayabilmek, aileleriyle birlikte tüm olumsuzlukları aşabilmek için destek olmaya çalışıyoruz. Sadece yardım yapan bir kuruluş değiliz. Türkiye’de yardım kuruluşları çok, biz sorunu temelden çözmek için çabalıyoruz. İşimiz kolay değil. Araştırmalarımızda binlerle ifade edilen bu şekilde mağdur olan çocuklarımız var. Çocuklarımızı topluma kazandırmamız lazım. Gönüllü eğitimcilerimiz ve hamilerimizle çeşitli eğitim faaliyetleri de yapıyoruz. Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak Bey’in de bu konularda çok hassas olduğunu biliyoruz. Devlet kurumlarımızdan da bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ise “Çalışmalarınızda başarılar dileriz. Devlet olarak her zaman vatandaşımızın iyiliği için yapılan her iyi hizmetin arkasındayız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri