Haluk: Şampiyon olacağız

Kaleci Haluk Tanrıseven,sezonun ilk yarısını Altay karşısında alınan galibiyetle moralli bir şekilde tamamladıklarını söyledi.
Sezonun ilk yarısını Altay karşısında alınan galibiyetle ve moralli bir şekilde tamamladıklarını söyleyen kaleci Haluk Tanrıseven, "Bizim adımıza ligin ilk devresinde oynadığımız kırılma maçlarından birisi de Altay mücadelesiydi. Baştan sona üstün oynadığımız, daha da farklı kazanabileceğimiz bir maçı 2-0'lık sonuçla ve 3 puanla bitirdik. Altay karşılaşması Konyaspor'un gücünü ve Süper Lig konusunda ne kadar iddialı olduğunu herkese gösterdi. Biz sürekli olarak söylüyoruz. Bu inanmış kadroyla şampiyon olarak Süper Lig'e çıkacağız" dedi.
Altay maçının ardından verilen 6 günlük iznin, ilk devrenin yorgunluğunu atmaları açısından çok iyi geldiğini de sözlerine ekleyen Haluk Tanrıseven, "Sezon başı hazırlıklarında olduğu gibi devre arası hazırlıklarına da diğer rakiplerimize göre erken başladık. Antalya'da yapacağımız 14 günlük kampta eksiklerimizi giderirken, oynayacağımız özel maçlarla da ikinci devre öncesi son durumumuzu görme imkanı bulacağız. Çok iyi çalışarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmaya en hazır şekilde çıkacağız. Amacımız, sahamızdaki galibiyet serisini o maçta da sürdürerek zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak olacak" şeklinde görüş belirtti.
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli kalecisi, "Şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok. Bu konuda gecesini gündüzüne katarak ve imkanlarını da zorlayarak bizlerin her zaman yanında olan bir Yönetim Kurulumuz var. İşini çok seven ve şampiyonluğa inanan bir teknik heyete sahibiz. Biz oyuncu grubu olarak da Konyaspor'u layık olduğu yere taşıma konusunda son derece inançlıyız. Bu takım camiasıyla, şehriyle, yönetimiyle, teknik heyetiyle ve oyuncu kadrosuyla Süper Lig'i hak ediyor. İlk günkü birlik beraberliğimiz daha da güçlendi. Taraftarlarımızda artık üzerlerindeki karamsarlıktan kurtularak her maç artan bir sayıda bizi destekliyorlar. Ben bu desteğin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayarak daha da fazla olacağına inanıyorum. Sonuçta en alt kademesinden en üst kademesindeki herkesle el ele vererek Konyaspor'u Süper Lig'e çıkartacağız. Bu konuda inancımız tam" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri