Halterin Milli Sporcuları Sibirya'da Ağaç Dikti

Rusya Federasyonu Başbakanlık Halter Kupası'na katılmak için Sibirya bölgesindeki Noyabrsk şehrine giden milli halterciler organizasyon tarafından gerçekleştirilen hatıra ağaç dikme törenine katıldı. Bu yıl dördüncüsü organize edilen...

Rusya Federasyonu Başbakanlık Halter Kupası'na katılmak için Sibirya bölgesindeki Noyabrsk şehrine giden milli halterciler organizasyon tarafından gerçekleştirilen hatıra ağaç dikme törenine katıldı.

Bu yıl dördüncüsü organize edilen ve Uluslararası Halter Federasyonu'nun Grand Prix takvimine aldığı müsabakalar öncesinde salonun dış bölümünde oluşturulan bölgeye ağaç diken milli takım sporcuları ve yöneticiler uygulamanın örnek bir davranış olduğunu belirttiler.

İbrahim Arat, Şaban Ayhan, Musa Çetintürk, Duygu Aynacı ve Hatice Demirel'den oluşan milli takım puan için bu önemli turnuvada ter dökecek. Müsabakalar öncesi ağaç dikme törenine katılan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Rusya yetkililerinin yaptığı organizasyonu beğendiğini dile getirdi.

Rusya'da iyi sonuşlar alacaklarına inandıklarını belirten Başkan Taşpınar, "Müsabakalar öncesi organizasyon tarafından hatıra ağaç dikme töreni yapıldı. Tüm ülkeler kendi adına ağaçlarını diktiler. Türkiye olarak sporcularımız bu organizasyonda elinden geleni yapacaktır." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri