Halterciler Dünya Sınavına Hazır

Kazakistan’ın Almata şehrinde 5-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'na katılacak milli takımlar hazırlıklarını tamamladı. Yarın Ankara’dan Kazakistan’a hareket edecek olan milli sporcular...

Kazakistan’ın Almata şehrinde 5-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'na katılacak milli takımlar hazırlıklarını tamamladı.

Yarın Ankara’dan Kazakistan’a hareket edecek olan milli sporcular zorlu sınavdan başarıyla çıkmak arzusunda. Bayan milli takımı Ankara’da erkek milli takımı ise Konya’da dünya şampiyonası hazırlık dönemini tamamlarken ,Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, yeniden yapılanma dönemini başarıyla sürdürdüklerini söyledi.

Türk sporunun doping ile ciddi bir savaş verdiğinin altını çizen Tamer Taşpınar, "Çok ciddi şekilde doping konusunu çözüme kavuşturduk. Tertemiz bir sayfa açarak, yeni başarılar için yola çıktık. Takımlarımızdan bu süreç içerisinde büyük başarı beklemek doğru olmaz. Bayanlarda iyi bir noktadayız ve dünya şampiyonasında madalya bekliyoruz. Ancak erkeklerde yarışacak sporcularımız bize takım puanı getirecekler. 2016 olimpiyatları için bu puanlar çok önemli." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri