Halterciler Çat’ı ziyaret etti

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’nda Seydişehir’i Temsil Edecek Sporcuları Kabul Etti.

Seydişehir’de yapılacak olan Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’nda Seydişehir’i temsil edecek olan İbrahim Er ve Fatih Yıldız, Belediye Başkan’ı Abdulkadir Çat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette sporcuları şampiyonaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni İskender Özdemir, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve Karate hocası, Milli Hakem Ali Buğdaycı da hazır bulundu.

Başkan Abdulkadir Çat; Seydişehir olarak ilk kez ev sahipliğini yapacağımız böylesine önemli ve manevi değeri olan organizasyonda ilçemizin temsil edilmesinde katkıları olan sporcularımıza ve hocaları İskender Özdemir’e teşekkürlerini bildirdi ve başarılar diledi. Başkan Çat, konuşmasında Gençlerimizin toplumsallaşmasında, hayata bağlanma ve başarılı olmalarında kendilerini kısıtlayan tüm etkenleri kaldırmak için sporun son derece önemli olduğunu vurgulayarak, “ Engelleri sporla çok daha kolay aşabiliriz. Yeter ki isteyin, başarıya odaklanın” dedi. Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, konuşmasında; “Engellilerin her alanda olduğu gibi spor alanında da başarılı olabileceklerini göstermiş olacağız. Başkanımıza verdiği destekten dolayı teşekkürlerimizi ifade ediyoruz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri