Halter Şampiyonasında Hatice Demirel Ve Assiye İpek Elendi

Kazakistan’da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nın altıncı gününde 69 kiloda C kategorisinde podyuma çıkan Assiye İpek ve Hatice Demirel beklenen başarıyı gösteremedi.Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası’nın bugünkü...

Kazakistan’da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nın altıncı gününde 69 kiloda C kategorisinde podyuma çıkan Assiye İpek ve Hatice Demirel beklenen başarıyı gösteremedi.

Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası’nın bugünkü sabah yarışmalarında 69 kiloda Bayanlar C Grubu'nda yarışan sporculardan Assiye İpek koparmada 88 kiloyu üç denemesinde de kaldıramadı. İpek silkme yarışmasına da katılmadı.

Aynı kategoride yarışan Hatice Demirel ise koparmada 85 kiloyu kaldırdı. Silkme yarışmalarında 112 kilo kaldırarak ikinci olan Hatice Demirel toplamda ise 197 kilo ile beşinci oldu.

Yarışmada birinciliği toplamda 203 kilo kaldıran İngiliz Natasha Perdue, ikinciliği 200 kiloyu kaldıran İtalyan Maria Alemanno ve üçüncülüğü de 198 kilo kaldıran İspanyol Sheila Ramos Gonzales elde etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri