Halkımızın tercihi hayırlı olsun

Genel Seçim sonuçlarını değerlendiren Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Şen, sonuçların Türkiye ve tüm insanlık alemi için hayırlı olmasını temenni etti

Genel Seçim sonuçlarını değerlendiren Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Şen, sonuçların Türkiye ve tüm insanlık alemi için hayırlı olmasını temenni etti. Saadet Partisi olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de hakkın ve hakikatin temsilcisi olduklarını ifade eden Şen, “Saadet Partili kadrolar gece gündüz demeden ülkemizin gerçeklerini anlattı. Seçimlerin sonunda ortaya çıkan rakamlar bizi hiçbir zaman etkilemedi. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da temel anlayışımız hükümetin yaptığı tüm olumlu ve olumsuz çalışmaları halkımız ile paylaşmak olacak. Halkımız bu seçimlerde özellikle dış etkenli basının etkisi altında kalarak bu şekilde bir tercihte bulundu” dedi.

Seçimlerden sonra kurulacak olan hükümetten ülke olarak beklentilerinin olduğunu da ifade eden Şen, “AKP Hükümeti’nden beklediğimiz, milletimizin milli ve manevi değerlerini koruyacak bir çalışma sistemini hayata geçirmesi. Bunun yanı sıra hükümet özellikle Amerika, İsrail ve batı eksenli çalışmaları terk etmeli. Şunu özellikle belirtmek istiyorum: ‘Saadet Partisi olarak biz söylememiş miydik’ noktasına gelmek istemiyoruz. Türkiye olarak son 10 yıl içerisinde halkımızın sorunları bitmedi. Türkiye olarak aynı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Belirttiğim gibi Saadet partisi olarak bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz ve hükümetin yaptığı her işin takipçisi olacağız” diye konuştu.

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri