Halkı aldatanlardan hesap soracağız

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. Büyük Birlik Partisinde Mehmet Ali Genç İl Genel Meclisi Üyeliğine, Musa Sönmez de Karatay Belediye Başkanlığına adaylığını koydu.

Artık halkı aldatan ve kandıranlardan bunun hesabını sorma vaktinin geldiğini ifade eden BBP İl Genel Meclisi Üye adayı Mehmet Ali Genç yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Özellikle gençlere yönelik çalışmalarla ön planda olacaklarını kaydeden Mehmet Ali Genç, “AB eğitim, gençlik ve öğrenci değişim programları genişletilecek farklı ülkelerden gençlerle ortak projeler yapma imkanı yaygınlaştırılması ve daha fazla gencimizin yurtdışında eğitim görmesi için çalışmalar yapılacaktır. Bunun yanında suça itilmiş, hüküm giymiş gençleri topluma yeniden kazandırmak için meslek edindirme kursları açılacak, sigara, alkol, uyuşturucu madde, kumar, anarşi, terör ve fuhuşa itilmiş gençlerimiz için rehabilitasyon merkezleri açma ve topluma kazandırma çalışmaları da planlarımız arasındadır” ifadelerini kullandı. Siyasetin yıllarca koltuğa oturup da terk edilmeyecek bir yer olmadığını aksine hiç oturulmadan çalışılacak mecra olduğunu kaydeden Genç, “Çalışmak ve bu ülkeyi geliştirmek için göreve talibiz” dedi.

Amaçlarının yeniden güçlü ve müreffeh Türkiye’nin oluşması için çalışmak olduğunu vurgulayan Mehmet Ali Genç, “Bu devirde hala mazlumlara sahip çıkan ve onları insan olarak dikkate alan, ezilmiş insanlar için, maddi ve manevi değerler için çalışan insanlar var. Eğer görev verilirse, bu değerlerin korunması yolunda çalışacağım ve tüm insanlığı birbirine eşit tutacağım” ifadelerini kullandı.
RASİM ATALAY
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri