Halka hizmet reklam için yapılmaz

Saadet Partisi Çumra SKM açılışında konuşan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, “Mevcut yönetim, yaptığı hizmetleri reklam için yapıyor” dedi .

Saadet Partisi Çumra SKM açılışında konuşan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, “Mevcut yönetim, yaptığı hizmetleri reklam için yapıyor” dedi . Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, Çumra İlçe Teşkilatının seçim koordinasyon merkezinin açılış programına katıldı. Açılışa Uyar'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Miting havasında gerçekleşen açılış programı istiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılışta konuşan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar ‘’Bir şehirde işsiz sayısı artmış ise ve yine yaşadığımız şehirde insanlarımızın özellikle gençlerimizin kötü alışkanlıkları arttıysa o şehir insan merkezli değildir. Belediyecilik sadece yol yapmak çevre düzenlemesi yapmaktan ibaret olmamalıdır. Biz inançlı ve azimli kadrolarımız ile insan merkezli ve sosyal yapıya önem veren bir anlayışla hizmet etmek istiyoruz, şehrin en ücra köşesindeki insanımızın derdi de bizim derdimiz olmalı, şehrin merkezinde oturan bir insanımızın derdi de bizim derdimiz olmalı. Mevcut yönetim yaptığı hizmetleri reklam amacıyla yapıyor bu tür hizmetlerde israfın temelini oluşturuyor bizler yapacağımız hizmetleri planlı ve programlı bir şekilde yaparak sizin şehre hizmet etmenizi değil şehrin size hizmet etmesini sağlayacağız. İmar uygulamalarında kesinlikle ayrım yapmayarak sizlerin zarara uğramasını engelleyeceğiz. Nasıl ki 1989 dan 2004’de kadar arkamızda hiçbir iktidar gücü olmadan Konya’yı yıldız şehir yaptıysak biz inanıyoruz ki tekrardan yapabiliriz’’ dedi.

KARALAMALARA KARŞIYIZ

Saadet Partisi Çumra Belediye Başkan Adayı Abdullah Uysal ise şunları söyledi: ‘’Bize hakaret edenlere hakaret etmeden seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bize oy veren yâda oy vermeyen bütün kesim bizim kardeşimizdir. Biz bu karalama kampanyalarına karşın onlara cevap yetiştirmeden onların gelecekleri içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz biz yapılan yolsuzluklar atılan iftiralar ortadan kalksın diye geliyoruz. Parti menfaatleri ile ülke menfaatlerini karıştıranlara inat geliyoruz.” Son olarak konuşan Meram Belediyesi Eski Başkanı Veysel Candan ise “HDP terör örgütü ise peki o zaman hazineden ne için seçim desteği alıyor? Bunların amacı ülkenin beka sorunu değil kendi bekalarının sorunu olduğu için böyle yapıyorlar. Milletin kaynaklarını da seçimlerde kendi menfaatleri için harcıyorlar” şeklinde konuştu.

OSMAN ÖZDEMİR

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri