Halka Açık Parkta 'Fuhuş Pazarlığı'

Ankara’da halka açık bir parkta yapılan fuhuş pazarlığı kameraya yansıdı. Sincan Ayaş Caddesi üzerinden geçen sürücülerle fuhuş pazarlığı yapan kadınlar önce kameraya daha sonrada polise yakalandı. Sincan ilçesi Ankara Su ve Kanalizasyon...

Ankara’da halka açık bir parkta yapılan fuhuş pazarlığı kameraya yansıdı. Sincan Ayaş Caddesi üzerinden geçen sürücülerle fuhuş pazarlığı yapan kadınlar önce kameraya daha sonrada polise yakalandı.

Sincan ilçesi Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Sincan Hizmet Binası ve Sincan İtfaiye’sinin hemen yanında bulunan parkta yapılan fuhuş pazarlığı vatandaşları ve parka dinlenmek için gelen aileleri rahatsız ediyor. Gündüz saatlerinde sürücülerle yapılan pazarlık sonucu anlaşan kadınlar araçlara binerek parktan uzaklaşıyor. Kadınların sürücülerle yaptığı pazarlık Cihan kamerasına saniye saniye kaydedildi.

SİVİL POLİSLERE YAKALANDI

Artan şikayetler üzerine bir ihbarı değerlendiren Sincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Sivil Ekipleri araçla müşteri gibi parka gittiler. Fuhuş pazarlığı yapan bayanlardan birinin yanına giderek fuhuş yaptığını kanıtlamak için seri numaralarını önceden aldıkları parayı parktaki bayana verdiler. Bayanın parayı kabul etmesi ve fuhuş yaptığını söylemesi üzerine polis ekipleri hayat kadınını suçüstü yaparak gözaltına aldı ve işlemler için Sincan Emniyetine getirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri