Halk kavgacı üslup değil çözüm istiyor

HAS Parti Konya Milletvekili Adayı Veli Tolu, Milletvekili Adayı ve eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri ile diğer milletvekili adaylarla birlikte yarın gerçekleştirilecek miting hakkında bilgi verdi
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya Milletvekili Adayı Veli Tolu, Milletvekili Adayı ve eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri ile diğer milletvekili adaylarla birlikte yarın gerçekleştirilecek miting hakkında bilgi verdi.
HAS Parti Konya İl Başkalığında açıklamalarda bulunan Veli Tolu, 2 ay süren seçim çalışması kapsamında bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini ve ziyaretlerde milletin HAS Parti’ye olan teveccühünü yakından gördüklerini söyledi. İnsanların siyasetçiler gibi kavga etmek istemediğini sorunlarına çözüm bulunmasını istediğini anlatan Tolu, “Her gittiğimiz yerde vatandaş öncelikle dertlerini söylüyor. Geçim derdinden, işsizlikten bahsediyorlar. Onun için HAS Parti’nin seçim çalışmaları bir oy yarışı değildir. Yeni bir vizyonla yola çıkan Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’la birlikte sorunları bitmiş, halkı mutlu ve güçlü bir Türkiye’yi yeniden kurmak istiyoruz. Onun için mitingimizde biz bir kez daha kavga değil çözüm istediğimizi haykıracağız. Bu çerçevede hangi siyasi partiden olursan olsun bütün vatandaşlarımızı 11 Haziran 2011 tarihinde saat 16.00’da gerçekleştirilecek saadet mitingimize bekliyoruz” dedi. Konya’nın Türkiye’nin önemli bir şehri olduğunun altını çizen Tolu, fakat miting düzenleyen hiçbir siyasi partinin Konya’yla ilgili bir şey söylemediğini kaydetti. Tolu, iktidarları döneminde Konya’nın yeniden siyasetin merkezi olacağını belirtti. HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un saat 14.30’da Ankara Yolu’nda karşılanacağını ve sınırlı sayıdaki bir araçla şehir turu gerçekleştireceklerini ve ardından miting alanına geçileceğini aktaran Tolu, “Konya’ya değer verdiğimiz için son mitingi Konya’da yapmak istedik. Türkiye’ye mesajı son kez Konya’dan vereceğiz. Genel Başkanımız 12 Haziran seçimlerinin önemini bir kez daha Konya’dan aktaracak ve Konyalılarla birlikte aktaracaktır” dedi.
HASAN AYHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri