Halk işsiz bırakılıyor

Saadet Partisi Kulu İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi'nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, "Gençlerin yüzde 20’si işsiz. İşsizlik rakamları gün geçtikçe daha da büyüyor. Halkımız işsiz bırakılıyor" dedi

Saadet Partisi Kulu İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi'nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, "Gençlerin yüzde 20’si işsiz. İşsizlik rakamları gün geçtikçe daha da büyüyor. Halkımız işsiz bırakılıyor" dedi

Saadet Partisi Kulu İlçe Teşkilatı 5.Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongre sonucu İhsan Gökçe yeniden başkan seçildi. Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede 86 delege oy kullandı. Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, İl Başkanı Hüseyin Uyar, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Saydam, Mehmet Altındağ, Recep Turan ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. İstiklal marşı’nın okunmasının ardından divan teşekkülü oluşturuldu. Saadet Partisi Kulu İlçe Başkanı İhsan Gökçe yaptığı açılış konuşmasında görevde bulundukları sürece Hakk'ın hakimiyeti için için çalıştıklarını ifade ederek, "Bizler Milli Görüş'ün tek tek temsilcisi Saadet Partisi çatısı altında milletimize iyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin hakim olması için çaba gösteriyoruz. Bizler inanıyoruz ki inanırsak bizden başka galip gelen olamaz" şeklinde konuştu.

ALEV BİZİ DE SARMAYA BAŞLADI

Bütçe ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından kürsüye gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu ise, Ülkemize ve İslam coğrafyasındaki gelişmelere baktığımız zaman Milli Görüş’e nedenli ihtiyaç olduğunun açıkça görüldüğünü belirterek, "Bize olan ihtiyaç fikirlerimizden, inancımızdan davamızdan kaynaklanıyor. Bunun için bütün gücümüzle çalışmalıyız. Son 12 sene içinde ülkemizde çok ciddi değişiklikler, tahribatlar oldu. Sadece ülkemizde mi? Hayır! 12 yılda İslam coğrafyası da çok zulüm gördü. İslam coğrafyasında eskiden bu kadar zulüm ve acı yoktu. Ve bu İslam coğrafyasındaki alev yavaş yavaş bizi de sarmaya başladı” şeklinde konuştu.

GENÇLERİN YÜZDE 20'Sİ İŞSİZ

Ülkemizde büyük bir algı operasyonunun olduğuna vurgu yapan Karamollaoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Bugün iktidarda bulunan arkadaşlarla yıllarca beraber çalıştık onları bizden iyi tanıyan olmaz. Biz niyetlere değil yapılan işe bakarız. “Ayinesin iştir kişinin lafa bakılmaz” demişler. Bu arkadaşlarımız 12 yılda sadece halkı algıyla etkilediler. Görünüş itibariyle memleketi rahatlatan adımlar atılıyor ama işin aslı öyle değil. İstanbul durmadan şişiyor. Anadolu boşalıyor. Yapılan icraatlar hadiselerin üstesinden gelemiyor. Ülkemizde herkes borçlandırıldı. Dış ticarette çok büyük bir açık var, cari açık hakeza öyle. Millet felakete doğru gidiyor ama biz vur patlasın çal oynasın havasındayız. Her şey güllük gülistanlık gösteriliyor, halkımızdan birçok şey gizleniyor. Mesela ihracattan bahseden hükümet ithalattan hiç bahsetmiyor. Yine IMF’ye borç bitti deniyor ama diğer kredi kurumlarından alınan borçlardan bahsedilmiyor. Algı operasyonuyla halkımızın gerçekleri görmesi engelleniyor. Bu iş bu şekilde fazla gitmez. Türkiye’de israf, yolsuzluk aldı başını gitti. Gençlerin yüzde 20’si işsiz. İşsizlik rakamları gün geçtikçe daha da büyüyor. Halkımız işsiz bırakılıyor. Bu büyülenmeyi, yanlış algıyı muhakkak ortadan kaldırıp halkımıza gerçekleri anlamalıyız.” Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Uyar’ın konuşmasının ardından oy kullanmaya geçildi. Kongrede 86 delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeleyen İhsan Gökçe, yeniden Saadet Partisi Kulu İlçe Başkanı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri