Halil İbrahim Dağ (Dağsan amca) vefat etti

Merhaba Gazetesi Kurucularından olan, ömrünü İslama ve davasına adayan Halil İbrahim Dağ, (Dağsan Amca) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merhaba Gazetesi Kurucularından olan, ömrünü İslama ve davasına adayan Halil İbrahim Dağ, (Dağsan Amca) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dağsan Amcanın vefatı sevenlerini üzdü. Merhaba Gazetesi olarak bizler de merhuma Allah'tan rahmet diler, acılı ailesine de sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Halil İbrahim Dağ'ın cenazesi bugün saat 15.45-16.00 arası Üçler Mezarlığı'nın Akçeşme İlkokulu tarafındaki (Hizmet Petrol) karşısı girişteki namazgahta kılınacak cenaze namazının ardından, Üçler Mezarlığı'na defnedilecek. 

HALİL İBRAHİM DAĞ KİMDİR?
Halil İbrahim Dağ. 1935 yılında Konya'da doğdu. İlkokulu Çumra'nın Karkın kasabasında okudu. Hayatı boyunca hep sosyal hizmetlerde bulundu. Askerden geldikten sonra Karkın Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi. Çok hizmetlerde bulundu. 1969 yılında Konya'ya geldi. 1989 yılında Karatay Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi. 15 yıl Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

Merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri