Halil Etyemez'den KONESOB'a ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Halil Etyemez, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB)'ni ziyaret etti. Etyemez, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı ve AK Parti 25. Dönem Konya milletvekili aday adayı Halil Etyemez, Konya'da ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak KONESOB'a ziyarette bulunan Etyemez, burada Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan ve Esnaf Odası Başkanlarıyla bir araya geldi.

Ziyarette KONESOB çalışmaları hakkında bilgi veren Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan, Halil Etyemez'e milletvekili aday adaylığıyla ilgili hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Karamercan ziyarette yaptığı konuşmada, "Sayın Bakanımızın Konya Esnaf Odaları Birliği'ni ziyaret etmesi bizleri mutlu etti, kendisine teşekkür ediyoruz. Konya, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde önemli bir süreçten geçiyor. Tüm milletvekili aday adaylarımıza ve Sayın Bakanımıza çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz" dedi.

AK Parti Konya milletvekili aday adayı Halil Etyemez de konuşmasında tüm esnafların hayır duasını beklediğini belirterek, Konya'yı yakinen tanıdığını ve hizmet etmek için aday olduğunu sözlerine ekledi. Programın sonunda KONESOB yöneticileri ve esnaf odası başkanları, Halil Etyemez ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri