Haktan Akdoğan: Uzaylıların Allah inancı var

Uzaylılar hakkında en çok merak edilenleri anlatan Sirius UFO Uzay bilimleri Başkanı Haktan Akdoğan, 'Uzaylıların Allah inancı var' dedi.

Haktan Akdoğan, uzaylılar hakkında en çok merak edilenleri anlattı.  İnsanlık bilincinin yavaş yavaş yakın temasa hazır hale geldiğini ifade eden Haktan Akdoğan, uzaylıların Allah inancı olduğunu ve bu bilinçle yaşadıklarını belirtti.

Habertürk'ten Sorel Dağıstanlı'nın sorularını yanıtlayan Haktan Akdoğan uzaylılarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o röportajdan bir bölüm...

Uzaylılar neden Dünya'ya geliyorlar?
 
- Evrende gelişen hayatlar hakkında bilgi toplamak ve insanları evrende zeki hayatla karşılaşmaya hazırlamak için geldiklerini söyleyebiliriz.

Neden açıkça ortaya çıkmıyorlar?
 
- Kolektif bilincin dünya dışı varlıklarla açık temas yapacak ve onları algılayacak düzeyde olmaması nedeniyle ortaya çıkmıyorlar.
 
UFO olarak tanımlanan bu varlıklar kimlerle temas kuruyorlar?

- İnsanlıkla temasları tarih boyunca sürdü. Bugün de sürüyor. Bu temaslar, onları algılayabilecek ve onların vereceği biligileri anlayacak az sayıda insanla gerçekleştiriliyor.
 
Bu canlılar Dünya'ya nasıl geliyorlar?
 
- Bazı varlıklar ışık hızından çok daha hızlı gidebilen uzay araçlarıyla geliyor. Bazılarıysa, kendi uzay-zamanlarından sıçrama yaparak bizim uzay-zaman parçamıza giriş yapıyor. Molekül aktarımı yani ışınlama biçiminde gelenler de var.
 
Bu varlıkların Allah inançları var mı?

- Elbette var. Evrendeki sayısız uygarlık, Allah'ın varlığını açıkça anladıktan ve yüreğinde hissettikten sonra gelişmeye başladı. Bizler de Allah'ı yüreğimizde hissetmeliyiz. Sadece bilimsel gelişme yetmez. Ruhsal olarak da gelişmeliyiz. O, tüm evrenin ve evrendeki tüm varlıkların yaratıcısıdır. Allah bilincimizin artması gerekiyor. Çünkü onlar Allah bilinciyle yaşıyor.
 
Uzaylıların varlığına inanmak dini inançlara ters düşer mi?

- Kesinlikle ters düşmez, tam tersine inanmamak ters düşer. Çünkü çok net bir şekilde tüm kutsal metinlerde İncil'de,Tevrat'ta ve özellikle Kuran'da dünya dışı zeki yaşam gerçeğine vurgu yapılmıştır. Alemlerin rabbi denmesinin nedeni de budur. Kuran'da başka gezegende yaşayan şuurlu varlıklardan söz edilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri