Hakim Konakları hızla yükseliyor

Konyanın en büyük ve en kapsamlı projesi olarak tanımladıkları Hakim Konakları inşaatında basın toplantısı düzenleyen Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, Ayrıcalıklı ve modern bir ya

Konya’nın en büyük ve en kapsamlı projesi olarak tanımladıkları Hakim Konakları inşaatında basın toplantısı düzenleyen Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, “Ayrıcalıklı ve modern bir yaşam vaadiyle inşaatımız hızla yükselmeye devam ediyor” dedi.

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, “Hakim Konakları projesini açılışını 19 Haziran’da yapmıştık. 3 aylık zaman zarfında gelinen nokta sevindirici. 50 bin m2 alan içinde sizlere hiç olmadığı kadar keyifli ve konforlu bir yaşam sunmak üzere, bilinen mimari yaklaşımları yeniden yorumlayarak hayat tarzına yüksek standartlarda yeni bir yorum getiriyor. Projemiz insan doğasına en uygun mimari konsepti olan yatay mimari konseptinin en güzel örneklerinden birini oluşturarak ayrıcalıklı bir hayat tarzı şekillendirdi. 4 ayrı tipte 378 adet ultra lüks ve akıllı daire seçeneği, sahiplerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açıyor. Hakim Konakları’nda 314 adet 4+ 1 200 metrekare, 64 adet de 3+ 1 172 metrekare daire bulunuyor. Projedeki 3+1 dairelerin fiyatı 260 bin ile 280 bin, 4+1 dairelerin fiyatı da 300 bin ile 340 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 80’i yeşil alan olarak projelendirilen Hakim Konakları, 5 yıldızlı otellerde ve tatil köylerinde görmeye alışık olduğumuz hizmet kalitesini fazlasıyla yaşam alanınıza taşıyor. Proje, kafe, sinema salonu, açık spor alanları, yüzme havuzu, hobi odası, oyun salonu, çocuk parkı ve daha birçok olanak ile hayallerinizi gerçeğe taşıyor. Tüm daireler akıllı daire olarak planlanıyor. Birçok kolaylık bir arada sunuluyor. Örneğin iklim sensörü sayesinde hava durumuna göre evinize otomatik komutlar vereceksiniz. Yani yağmur yağdığında evinize panjurları kapat diyebileceksiniz. Dairenizden çıkarken tek tuşa basarak elektrik, su ve doğalgazınızı kapatabileceksiniz. Digital termostat ile evin ısısını odalara göre farklı olarak ayarlayabileceksiniz. Digital panelden not bırakıp kuru temizlemeden elbiselerinizi isteyebilecek ya da anlaşmalı mağaza veya marketlerden siparişlerinizi verebileceksiniz. İnternetten eve ulaşarak tüm evi kontrol edebileceksiniz. Üstelik KNX altyapısı ile tüm bu özellikleri istediğiniz kadar genişletebileceksiniz” diye konuştu. Hakim Konakları’nın iç bahçesinde de ayı bir dünyanın ev sahiplerini bekleyeceğini söyleyen Okka, “Yüzde 80’i yeşil alan olan projede doğanın ve yeşilin huzur veren dinginliğini, devasa süs havuzunda mavinin ruhu rahatlatan güzelliğini birlikte bulacaksınız. Çift cepheli olarak tasarlanan daireler ile hem iç bahçedeki güzelliğe hem de Konya’ya bakan pencerelere sahip olacaksınız” ifadelerini kullandı.

MERHABA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri