Hakemlerle 12 puan kaybettik

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, geride kalan 26 haftalık dönemde takımımızın bariz hakem hataları nedeniyle en az 12 puan kaybı yaşadığını belirtirken, hakem camiasının kalan 8 haftalık dönemde
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, geride kalan 26 haftalık dönemde takımımızın bariz hakem hataları nedeniyle en az 12 puan kaybı yaşadığını belirtirken, hakem camiasının kalan 8 haftalık dönemde daha dikkatli davranması ve takımların aldıkları sonuçlara direkt tesir etmemesi gerektiğinin altını çizdi ve "Bunları mazeret olarak söylemiyorum. Hakkımızın yenilmesine izin vermeyeceğiz ve 8 maçta alacağımız en yüksek puanla ligde kalmak için çabamız devam edecek" dedi.
Geriye dönüp bakıldığında en fazla hakem hatalarına maruz kalan takım olduklarının altını çizen Bahattin Karapınar, "Bunları kesinlikle mazeret olarak söylemiyorum. Ama 1.haftada oynanan Bursaspor maçıyla başlayan dönemde en az 10 maçta hakem hataları sonucu yediğimiz goller, verilmeyen penaltılar, verilen basit kararlar ile takımımızın en az 12 puanının kaybolduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunu sadece biz değil futbol camiasındaki herkes kabul ediyor. Özellikle son oynadığımız Antalyaspor maçında dünya futbol tarihinde görülmeyen şeyler oldu. 2 nizami golümüz, 3 penaltımız verilmedi. Hakem Abdullah Yılmaz'ın eline yaptığı hataları örtmek ve telafi etmek adına çok önemli şanslar geldi. Ancak kendisi bunu değerlendiremedi. Yönetimi ile belki de Konyaspor'un alacağı 2 puanın kaybına değil, geleceğinin kaybına da katkı sağladı. Bunları kesinlikle mazeret olarak söylemiyorum ve asla günah da çıkartmıyorum. Biz Konyaspor olarak futbol oynamaya, Türk futboluna katkı sağlamaya ve hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunun gayreti içerisindeyiz. Bu görülüyor. Ama başımıza gelen hataların üst safhaya ulaştığı Antalyaspor maçını futbol adına yorumlamaya gerek bile yok. Maruz kaldığımız muamele ortada."
İlki 25 Nisan'da, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikincisi 1 Nisan'da yapılacak olağan genel kurul ile ilgi görüşlerini de açıklayan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, "Aday olup olmayacağım konusunda net bir karar vermiş değilim. Ama gönül ister ki Konyaspor'umuzun başarılı olması adına aday değil adaylar çıksın. Yeni yüzler göreve talip olsun. Bizlerde onlara destek verelim" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri