Hakemler sezonu açtı

Faal Futbol Hakemleri derneği yeni sezonu açtı. Dernek Başkanı Bülent Koyuncu yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını diledi
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği  (TFFHGD) Konya Şubesi 2011-2012 sezonunu dualarla açtı. Atatürk Stadyumunda gerçekleşen açılış törenine Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi Başkanı Bülent Koyuncu, Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, Futbol İl Temsilcisi Hacı İbrahim Samur, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, gözlemciler, hakemler ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Bülent Koyuncu yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını diledi. Koyuncu: “Futbolda yeni sezonun tüm takımlarımıza, hakemlerimize, gözlemcilerimize, antrenörlerimize, saha komiserlerine ve bu organizasyonda emeği geçen herkese hayırlı olmasını diliyorum. Sakatsızlık, olaysız, hakemlerimize itirazsız bir lig olmasını temenni ediyorum. Dernek olarak kapılarımız tüm kulüplere açık. Biz futbol organizasyonunda bulunan diğer tüm birliklerle istişare içerisindeyiz. Birlikte hareket ediyoruz. Hakem ve gözlemciler olarak yeni sezonumuzu açıyoruz. Tüm hakem ve gözlemcilerimize başarılar diliyorum. Temennim inşallah hakemlerimize gereksiz itirazlar yapılmaz. Çünkü hakemlerimiz kendi mesleklerinde mükemmel işler yapan kaliteli ve donanımlı insanlardır. Saha içerisinde futbol oyun kuralları neyi gerektiriyorsa onu uygulamaya çalışıyor. Bu nedenle kulüplerimizin daha sağduyulu olmasını istiyorum. Hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz geçtiğimiz sezonu en iyi şekilde tamamladı. Yeni sezonda bu başarının atmasını temenni ediyorum” dedi.
İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya ise futbolda herkesin hata yapabileceğini ve hakemlerinde bu oyunun bir parçası olduğunu ifade etti. Düzkaya: “ Yeni sezonun tüm hakemlerimize, gözlemcilerimize, takımlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. sakatlıksız itirazsız fair-play çerçevesinde bir lig temenni ediyorum.  Buradan tüm kulüplerimize seslenmek istiyorum. Bu oyunda herkes hata yapabilir. Nasıl bir yönetici hatalı transfer yapabilirse, nasıl bir futbolcu gol kaçırabiliyorsa, nasıl bir antrenör hatalı oynatabiliyorsa hakemlerde aynı şekilde hata yapabilir bu insan hayatında kaçınılmaz bir durumdur. Bunun bilinmesini istiyorum. Bunların göz önünde bulundurularak kulüplerimizin ve yönetcilerin biraz daha sağduyulu olmalarını temenni ediyorum” diye konuştu. 
Son olarak konuşan Futbol İl Temsilcisi Hacı İbrahim Samur da yeni sezonda hakem ve gözlemcilere başarı dileğinde bulundu ve sakatsızlık sorunsuz bir lig temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından yeni sezonun kazasız belasız geçmesi için kurban kesildi ve dua edildi.
MERHABA
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri