Hakemler hedefte

Bank Asya 1. Lig’de 23. hafta maçlarına hakemler damgasını vurdu. Konyaspor-Orduspor maçında es geçilen penaltı ile Buca-Kartal maçında Yunus’un elle attığı gol gündeme bomba gibi düştü

Bank Asya 1. ligde 23. hafta geride kalırken, haftaya hakem hataları damgasını vurdu.  Çanakkale deplasmanından 3 puanla dönen lider Karabükspor hedefe bir adıma daha yaklaştı.. Zirvenin iddialı takımlarından Bucaspor ve Konyaspor evinde takılırken, Adanaspor ise Bolu galibiyetiyle ilk iki yarışına katıldı. Konyaspor-Orduspor maçında verilmeyen penaltı ve Bucaspor-Kartalspor maçında Yunus’un elle attığı gol nedeniyle ligde bu hafta hakem hataları ön plana çıktı. 

Ligin ikinci yarısına kötü başlayan Konyaspor’da düşüş bu hafta da Orduspor beraberliğiyle devam etti.  Kartallar, 43 puanla haftayı 3. sırada kapatırken, Bucaspor’un Cumartesi günü Kartalspor ile berabere kalmasının getirdiği avantajı iyi kullanamadı.. Ligin dibinde ise Kocaelispor için çanlar çoktan çalmaya başladı.. Gaziantep yine kazandı.. Erciyes 1 puanla yetindi. Hacettepe ve Çanakkale haftayı puansıza kapattı.
Bank Asya 1. ligde 23. haftada oynanan maçlardan beşini ev sahibi, birini deplasman takımları kazanırken, 3 mücadele beraberlikle sonuçlandı ve Kardemir D.Ç.Karabükspor 53 puanla liderliğini devam ettirdi. Toplam 24 golün atıldığı hafta, en gollü karşılaşma 4-1 sonuçlanan Samsunspor-Hacettepe maçı oldu.. Haftanın ayrı bir özelliği ise tüm maçlarda gol satılması oldu.  Hakemler ise, bu hafta 38 kez sarı ve bir kez de kırmızı karta başvurdu.  Tek kırmızı kartı Çanakkale Dardanelspor’dan Samet Gül görürken, Bucaspor-Kartalspor ve Konyaspor-Orduspor maçlarında tam 8’er sarı kart gösterildi.
Bank asaya 1. ligde 24. hafta programı da belli oldu.. Buna göre, perde Cumartesi günü Kocaelispor-Altay maçıyla açılacak. Pazar günü 7 karşılaşma var. Perde Pazartesi günü Adanaspor-Bucaspor maçıyla kapanacak. 28 Şubat Pazar günü yapılacak maçların programı şöyle. Mersin İdman Yurdu-Kayseri Erciyesspor. Hacettepe Spor-Giresunspor. Orduspor-Kartalspor. Çaykur Rizespor-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor. Boluspor-Samsunspor. Kardemir D.Ç.Karabükspor-Konyaspor. Karşıyaka-Dardanelspor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri