Hakeme büyük tepki

Basın Sözcüsü Cengiz Yönet: Mutlak bir penaltımızı vermeyen hakem çifte standart uygulamıştır

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Orduspor maçının orta hakemine tepki gösterdi. Yönet, yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig’de mutlak 3 puan parolasıyla çıktıkları Orduspor karşılaşmasında 2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirtti. Yönet, hiçbir bahaneye sığınmadıklarını, ancak maçın orta hakemi Serkan Çınar’ın müsabakanın sonucuna doğrudan etki edecek yanlış kararlara imza attığını iddia etti. Bir futbol seyircisi olarak hakemin çok kötü bir yönetim sergilediğine şahit olduğunu ifade eden Yönet, “Maçta mutlak bir penaltımızı es geçen hakem 90 dakika boyunca çifte standart uygulamıştır” dedi.

Moraller sıfıra indi

Orduspor beraberliği ile morali bozulan Konyaspor’da ağızları bıçak açmazken, basın sözcüsü Yönet, maçın hakemi Serkan Çınar’ın yüzde milyonluk bir penaltılarını vermediğini söyledi

Pazar günü Orduspor beraberliğiyle ikinci yarıdaki düşüşünü sürdüren Konyaspor’da, gözler Pazar günü deplasmanda lider Karabükspor ile oynanacak zor maça çevrildi. Yeşil-beyazlı takımda bu karşılaşmanın hazırlıkları dün, ara verilmeden başladı.
Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda, Orduspor maçında ilk 11’de görev yapan futbolcular yenileme antrenmanı yaparken, diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Konyaspor’da, Karabükspor maçının hazırlıkları hafta boyunca devam edecek ve takım Karabük’e muhtemelen Cuma günü karayoluyla gidecek.
Ligin ikinci yarısında oynadığı maçlarda 2 yenilgi, 2 beraberlik ve bir galibiyet  alan ve beklenmedik bir performans sergileyerek zirve yarışında umutlarını ligde kalan son 11 haftaya taşıyan yeşil-beyazlı takımda yönetici, teknik adam ve futbolcuların süper lige yükselme inançları devam ediyor. Yöneticiler, taraftarların sabırlı olmalarını isteyerek, Süper lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve sezon sonunda gülen tarafın Konyaspor olacağını söylediler.  
Kartal’da, Pazar günü Karabük stadında yapılacak maç öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza barajında bulunmakta. Kaleci Recep ile birlikte Da Silva, Zafer Demir ve Erdal bu hafta Karabük maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta, 8 Mart Pazartesi günü iç sahada Karşıyaka ile yapılacak maçta yönetmelik gereğince forma giyemeyecekler.  Bu hafta Karabükspor-Konyaspor ve 25. hafta da Konyaspor-Karşıyaka maçları D-Smart’tan naklen yayınlanacak.
YÖNET: MUTLAK PENALTIMIZ VERİLMEDİ
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Cengiz Yönet, Orduspor maçının hakemine tepki gösterdi. Yönet, ''Maçta mutlak bir penaltımızı es geçen hakem 90 dakika boyunca çifte standart uygulamıştır'' derken, kaybedilen puanları telafi edip, Süper Lig'e yükseleceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi. Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Orduspor maçının orta hakemine tepki gösterdi. Yönet, Bank Asya 1. Lig'de mutlak 3 puan parolasıyla çıktıkları Orduspor karşılaşmasında 2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirtti. Yönet, hiçbir bahaneye sığınmadıklarını, ancak maçın orta hakemi Serkan Çınar'ın müsabakanın sonucuna doğrudan etki edecek yanlış kararlara imza attığını iddia etti. Bir futbol seyircisi olarak hakemin çok kötü bir yönetim sergilediğine şahit olduğunu ifade eden Yönet, ''Maçta mutlak bir penaltımızı es geçen hakem 90 dakika boyunca çifte standart uygulamıştır'' dedi.
Hakemin sahada verilen mücadelenin önüne geçtiğini öne süren Cengiz Yönet, şunları kaydetti: ''Tribünlerin de hakeme son derece haklı isyanı vardı. Orta sahadaki bir pozisyonda bizim futbolcumuza 'aldatmaya yönelik hareket' nedeniyle sarı kart gösteren hakem, başka bir pozisyonda aynı hareketi yapan Ordusporlu futbolcuya ise kart göstermedi. Orduspor'un emeğine saygı duyuyoruz. Bizim gibi onlar da sahada en iyisini yapmaya çalışıyor, ancak biz hakemlerin bundan sonra maçın önüne geçmemesini istiyoruz.''  Yönet, kaybedilen puanları telafi edip, Süper Lig'e yükseleceklerine olan inançlarının tam olduğunu da sözlerine ekledi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri