'Hakem hatalarıyla canımız yanmaya devam ediyor'

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, hakem hataları nedeniyle takımlarının puan kaybı yaşamaya devam ettiğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, 3-1 kaybettikleri Çaykur Rizespor maçının hakemi Bülent Yıldırım'ın verdiği yanlış kararlarla maçın sonucuna etki ettiğini öne sürdü.

Bu kararlar neticesinde çok iyi oynadıkları maçtan mağlup ayrıldıklarını ifade eden Çimen, "1-0 öne geçtikten sonra Erdal'ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi milyon kere milyon penaltı. Bunu herkes görüyor ama esas görmesi gereken Bülent Yıldırım görmüyor. Bir de oyuncumuza kart göstererek cezalı duruma düşmesine neden oluyor.Bu maçın sonucunu direkt etkileyen bir hata. Penaltı sonrası maçı kopartıp oyunumuzun karşılığı olan 3 puanı alacaktık. Ama engellendik. Maç içerisinde bizim oyuncularımıza kolayca faul çalıp kartını çıkartan Bülent Yıldırım aynı cesareti rakip takım için gösteremiyor." dedi.

Çimen, oynadıkları bütün maçlarda sonuca etki eden yanlış kararların Merkez Hakem Kurulu tarafından izlenmesini ve haksız olmadıklarının görülmesini istedi.

Hakem hatalarına sessiz kalınmaması çağrısında bulunan Çimen, "Oyuncularımızın emeklerinin iki dudak arasından çıkan düdüklerle gasp edilmesine sessiz kalmamızı kimse bizden beklemesin. Biz maçlarımızda verilen talimatlarla ve takımımıza karşı önyargılı olarak hareket eden hakemler değil, gördüğünü çalan, cesur hakemler istiyoruz. Bu konudaki mücadelemizi de sonuna kadar devam ettireceğiz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri