Hakan Şükür'e Monaco'da Büyük İlgi

Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Hakan Şükür, futbolu bıraktıktan sonra büyük bir ödülle taçlandırıldı. Kral lakaplı eski milli futbolcu ve İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Golden Foot (altın ayak) ödülünü...

Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Hakan Şükür, futbolu bıraktıktan sonra büyük bir ödülle taçlandırıldı. Kral lakaplı eski milli futbolcu ve İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Golden Foot (altın ayak) ödülünü alacak. Hakan Şükür'e bu büyük ödülün, Monaco Prensi 2. Albert tarafından layık görüldüğü açıklandı.

Şükür, ödül töreni için Monaco'ya geldi ve tanıtım toplantısına katıldı. Efsane futbolcuyu bu özel gününde eşi Beyda Şükür de yalnız bırakmadı. Türk futbolunun kral lakaplı futbolcusu Hakan Şükür'e ise ilgi büyüktü. Çok sıcak karşılanan Hakan Şükür'le, organizasyona katılanlar fotoğraf çektirmek için birbiri ile yarıştı.

Şükür, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Altın ayak ödülüne bu yıl Hakan Şükür ile birlikte dünyaya ün salmış eski futbolculardan Antonín Panenka, Albert Roger Milla ve Jean-Mari Paff da layık görüldü.

Bu arada altın ayak ödülleri her yıl iki kategori de veriliyor. Futbol yaşantısı devam eden ve futbol hayatını noktalayanlara verilen bu ödüle geçen yıl Türkiye'de Galatasaray forması giyen Didier Drogba layık görülmüştü.

Dünyanın en prestijli futbol organizasyonlarından biri olan "Altın Ayak" ödül töreni 4 gün sürecek. Öte yandan Etkinliği 40 farklı ülkeden 100'e yakın gazeteci takip ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri