Hakan: Kötü durumdayız

Konyasporun başarılı futbolcularından Hakan Aslantaş, sezonun tamamlanmasına 7 maç kala hiçte istemedikleri bir durumla karşı karşıya olduklarını belirtti. Hakan, mücadelelerini son ana kadar devam

Konyaspor’un başarılı futbolcularından  Hakan Aslantaş, sezonun tamamlanmasına 7 maç kala hiçte istemedikleri bir durumla karşı karşıya olduklarını belirtti. Hakan, mücadelelerini son ana kadar devam ettireceklerini ve sezonu en iyi şekilde tamamlamanın gayretinde olduklarını söyledi. Sezonun tamamlanmasına 7 maç kala kötü durumda olduklarını belirten Hakan Aslantaş açıklamasına şöyle devam etti. "Haftalar ilerliyor ve kötü durumdayız. Herkes bunun farkında. Kimse böyle bir duruma düşmeyi istemiyordu. Maalesef istenmeyen bir durumla karşı karşıyayız. Son 7 maçımız kaldı. Konyaspor düşecekse kalan maçları en iyi şekilde tamamlayarak ve kendisine yakışır iyi futbolu ortaya koyarak mücadelesini tamamlayacaktır." 

 

Manisaspor maçını da değerlendiren Hakan bu konuda da şunları söyledi. "Manisaspor ile sahamızda oynayacağız. Kalan 7 maçımızı da kazanmak belki zor gibi gelebilir. Ama biz bunu gerçekleştirmek adına mücadelemizi son ana kadar sürdüreceğiz. Manisaspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

 

FUTBOLCULARA CEP HARÇLIĞI

 

1 Nisan'da yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında göreve gelen Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetim kurulu, futbolculara alacaklarının bir kısmına denk gelen ödemeyi gerçekleştirdi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanı sonrasında teknik heyet ve oyuncularla bir toplantı yapan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Konyaspor'da yeni bir yönetim göreve geldi. Sıkıntılarımıza rağmen gayretimiz sonucunda alacaklarınızın bir kısmını banka hesaplarınıza yatırdık. Sportif ve puansal anlamda beklentilerin gerisinde kaldık. Kalan 7 maçlık dönemde sizlerden başarılı olma adına söz istiyoruz ve başarılı olacağınıza da inanıyoruz. Konyaspor'da kimsenin alacağı kalmayacak. Alacaklarınızı sezonun sonuna kadar ödeyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kulüplerin başlıca gelir kaynakları herkesin malumu olduğu üzere alınan galibiyetlere karşı TFF'dan gelen paralar. Önümüzde 7 maç var. Bu maçları kazandığınız takdirde gelecek paraları alacaklarınıza karşı size vereceğiz. Yani bir nevi kendi paranızı kendiniz kazanacaksınız. Kalan 7 haftayı en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri