Hakan: Bir an önce kazanmalıyız

Karabükspor karşısında öne geçip mağlup duruma düşmelerine rağmen, ikinci yarıda oyunu çevirecek futbolu bir türlü oynayamadıklarını ifade eden Hakan Aslantaş, söyleyecek fazla bir şeyin olmadığını ve
Karabükspor karşısında öne geçip mağlup duruma düşmelerine rağmen, ikinci yarıda oyunu çevirecek futbolu bir türlü oynayamadıklarını ifade eden Hakan Aslantaş, söyleyecek fazla bir şeyin olmadığını ve bir an önce maç kazanmak istediklerini söyledi. Galibiyet için çıktıkları maçın hemen başında buldukları golle öne geçtiklerini belirten Hakan konuyla ilgili şunları söyledi.
"Oyunun kontrolünü elimize almaya başlayacağımız dönemde bize göre alakası olmayan bir pozisyonda verilen penaltı ve sonrasında gelen golle maça denge geldi. İlk yarının sonunda yine bir duran topta kalemizde golü gördük ve soyunma odasına bunun verdiği moral bozukluğu ile gittik. İkinci yarıda maçı lehimize çevirmek adına daha iyi oynamamız gerekiyordu. Ama bunu bir türlü başaramadık. Organize olamadık, gol pozisyonlarına giremedik. Karşımızdaki rakipte Karabükspor. Bize göre daha iyi mücadele ettiler ve sonucunda kazandılar. Çok üzgünüz. Böyle olmamalıydı. Artık söyleyecek fazla bir şey yok. Ligin boyu kısaldı ve önümüzde 11 maç kaldı. Bir an önce kazanarak moral bulmak ve kurtulma adına bir hamle yapmak zorundayız.”
ZAYATTE: PENALTI DEĞİLDİ
Kazanmak için çıktıkları maçta öne geçtiklerini ancak penaltı golü ve sonrasında duran toptan yedikleri golle mağlup olduklarını söyleyen Kamil Zayatte, içerisinde olduğu pozisyonda rakibine en ufak bir müdahalesinin bile olmadığını ifade etti. “Kaybettiğimiz için çok üzgünüz ve büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz” sözleriyle açıklamasına başlayan Kamil Zayatte, “Konumumuz itibariyle kazanmamız gereken bir maçtı. Oyunun hemen başında attığı gol ile öne geçtik. Hocamızın istediklerini yapmaya başlamıştık ki benimde içerisinde bulunduğum ve rakibe hiçbir müdahalemin olmadığı pozisyonda penaltıdan golü yedik. Ardından Barbaros'a faul yapılan bir pozisyonda rakibe verilen atış sonrasında yediğimiz gol ve devreyi 2-1 geride kapatmamız takım oyunumuzu etkiledi. İkinci yarıda maçı çevirmek düşüncesiyle sahadaydık. Ama istediklerimizi yapamadık. Artık en kısa sürede kazanmamız gerekiyor. Çünkü iyi durumda değiliz. Karabükspor maçı bizim adımıza tam bir hayal kırıklığı oldu” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri