"Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz"

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 11. hafta maçında sahasında ligin üst sıralarında yer alan Belediye Kütahyaspor ile evinde karşılaştı.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 11. hafta maçında sahasında ligin üst sıralarında yer alan Belediye Kütahyaspor ile evinde karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 yendi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Mersin İdmanyurdu’na 2-0 yenilen Yavru Kartal evinde aldığı bu önemli galibiyetle puanını 13’e yükseltti. Haftaya 10 puanla 13. sırada giren 1922 Konyaspor rakiplerinin de kazandığı haftada 13 puanla 13. basamakta yer aldı Yeşil-beyazlı ekip bu galibiyetle en yakın takipçisi Şile Yıldızspor ile puan farkını 4’e çıkardı.

1922 Konyaspor sezonun 12. haftasında deplasmanda Elazığspor ilekarşılaşacak.

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya, Belediye Kütahyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Çankaya: “Hafta içinde yaptığımız idmanlarımızda rakibimizin olumlu ve olumsuz yönlerini analiz ederek çok iyi hazırlandık.  Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Evimizde aldığımız bu galibiyet takımımızın öz güven kazanması adına çok önemli oldu. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. inşallah bu galibiyet ile bir seri yakalamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri