Hak-Batıl mücadelesi anlatılacak

Milli Görüşçü Kuruluşlar Organizasyonu (MİLKO) tarafından Mevlana Kültür Merkezi’nde “Geçmişten günümüze olayların perde arkası ve Hak-Batıl mücadelesi” konulu bir konferans düzenlenecek

Milli Görüşçü Kuruluşlar Organizasyonu (MİLKO) tarafından Mevlana Kültür Merkezi’nde “Geçmişten günümüze olayların perde arkası ve Hak-Batıl mücadelesi” konulu bir konferans düzenlenecek. Bu akşam (21.09.2015) 19.30’da gerçekleşecek programa Eğitimci-Yazar Şinasi Başaran konuşmacı olarak katılacak.

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) Şube Başkanı Eğitimci Yavuz Aydın, yaptığı açıklamada düzenledikleri etkinliklerle vatandaşların bilinçlendirilmesi adına çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz ‘Hak-Batıl’ mücadelesini konu alan konferans ile bu faaliyetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Kıymetli Şinasi Başaran Bey’in katılacağı etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sultan Velet Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinliğe Anadolu Gençlik Derneği, Cansuyu, Evrensel Hafızlar Derneği, Esnaflar Derneği, Teknik Elemanlar Derneği, Din Görevlileri Birliği Derneği, Şuurlu öğretmenler Derneği, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Derneği ve İrşad Vakfı destek veriyor.

HÂLİD ŞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri