Haftalar sonra Polat'ın yüzü ortaya çıkıyor!

Perşembe akşamları ekranlarda fırtına gibi esen Kurtlar Vadisi Pusu' un başkahramanı Polat Alemdar, son bölümlerdeki yüz sargılarını çıkarıyor ve maskesinden kurtuluyor.

 Yeni bölümü büyük bir heyecanla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'nun 190. Bölüm fragmanındaki "Ben tapınakçıyım" sözleri dizinin takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medya Polat'ın hem bu sözlerini hem de yüz sargılarını çıkartmasını tartışıyor.

Senaryo gereği Suriye'de yaralanan ve yüzü haftalardır sargılar içerisinde olan Polat'ın yüzündeki maskeden kurtulduğu da yeni fragmanda görülüyor. Dizinin takipçilerini sevindiren bu gelişme, maskeli Polat'ı da dizinin yeni bölümlerinde oldukça rahatlatacağa benziyor.

190. Bölüm fragmanı, Kurtlat Vadisi Pusu'da maskeli Polat döneminin sona erdiğini açıkça gösterirken Vadi'de yeni bir dönemin başlayacağına da işaret ediyor. Öyle ki Polat'ın tapınakçı olduğunu ifade etmesi, dizinin senaryosununda da radikal yeniliklerin olacağını gösteriyor.

Vadi'ye Yeni Oyuncu Yeni Karakter!

Kurtlar Vadisi Pusu'da yenilikler hz kesmeden devam ediyori heyecan giderek artıyor. Diziye son olarak Funda ilhan katılıyor. Mühürlü Güller dizisiyle tanınan, Gümüş dizindeki rolüyle adını daha çok duyuran İlhan, Kurtlar Vadisi Pusu'Da Elif'in üvey annesini canlandıracak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri