Haftalar sonra gelen galibiyet

Anadolu Selçukluspor sezon başından buyana sahasında maç kazanamıyordu. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı 7. maçında Çankırıspor’u son dakikada kazanılan penaltı golüyle 2-1 yenerek evinde galibiyet hasretini uzun bir aradan sonra dindirdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sonunda ilk iç saha galibiyetini aldı. Geride kalan haftada sahasında Çankırıspor’u 2-1 yenen yeşil-beyazlı ekip 2013-2014 sezonun ilk iç saha galibiyetini almış oldu. Anadolu Selçukluspor sahasında ilk golünü ise sezonun 10. haftasında Tarsus İdmanyurdu karşısında atmıştı. İsmail Türk 2013-2014 sezonunda iç sahada ilk golü atan isim oldu.

GALİBİYET BÜYÜK MORAL OLDU

Anadolu Selçukluspor sahasında aldığı ilk galibiyetten önce deplasmanda oynadığı 2 maçta galip gelerek en fazla puanı deplasmanda toplama başarısı göstermişti. Yeşil-beyazlı ekip Kırklarelispor ve Dardanelspor deplasmanlarında kazanarak 6 puan toplamıştı. Anadolu Selçukluspor evinde oynadığı maçlarda ise 4 beraberlik 2 yenilgi almıştı. Sahasında oynadığı son karşılaşmada Çankırıspor’u 2-1 yenerek 7. maçında ilk galibiyetini aldı ve evinde topladığı puan dış sahada topladığı puanı geçti. Anadolu Selçukluspor aldığı tek galibiyetle iç sahada daha başarılı bir performans sergiler konuma geldi.

İLK DEFA 2 GOL ATTI

Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı 7 maçta 4 gol atıp 6 gol yedi. Anadolu Selçukluspor bu 4 golünü 2’sini Çankırıspor’a karşı atarken 2013-2014 sezonun ilk iç saha galibiyetinde evinde ilk defa 2 gol atmış oldu. Yeşil-beyazlı ekip diğer maçlarda sadece 1’er gol atabildi.

GOLLER VOLKAN’DAN

Geçtiğimiz sezon takımın en istikrarlı oyuncusu olarak göze çarpan Volkan Fındıklı mevkiinin defans olmasına rağmen attığı 2 golle iç sahada en fazla gol atan oyuncu oldu. Fındıklı bu sezonda da maçlarda en fazla forma giyen oyuncular arasında yer alıyor. Volkan ilk golünü iç sahada oynanan Hatayspor karşısında frikikten atmıştı. Hatayspor’dan sonra oynanan ilk iç saha maçında Volkan yine sahneye çıktı ve kullandığı penaltı vuruşu ile takımını galibiyete taşırken iç sahada en fazla gol atan oyuncu unvanını da ele geçirmiş oldu. Anadolu Selçukluspor diğer iç saha gollerini ise Emrah Çetin Çankırıspor’a İsmail Türk ise Tarsus İdmayurdu’na attı.

ABDULLAH MASKEYLE OYNADI

Anadolu Selçukluspor’un tecrübeli oyuncusu Mehmet Abdullah Çoban antrenmanda yaşadığı talihsiz bir sakatlık sonrası elmacık kemiğini kırmış ve sahalardan 3-4 hafta uzak kalmıştı. Başarılı sol bek oyuncusu Çankırıspor karşısında takımdaki yerini aldı. Çoban maçta özel bir maskeyle mücadele etti. Mehmet Abdullah Çoban özel maskeyle çıktığı karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri