Hafız ve mevlithan İsmail Coşar ile eşi kazada hayatını kaybetti

Ünlü hafız ve mevlithan İsmail Coşar ile eşi Sevim Coşar Ankara'da elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Coşar'ın kullandığı araç seyir halindeki tıra arkadan adeta bir ok gibi saplandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kocatepe Camisi emekli imam hatibi, ünlü hafız ve mevlithan İsmail Coşar ile eşi Sevim Coşar ahirete irtihal etti. Kazada hayatını kaybeden emekli imam Coşar, 40 yılı aşkın görev yaptığı Kocatepe Camisi'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaza, İsmail Coşar'ın (70) kullandığı 06 UC 214 plakalı otomobil, Eskişehir-Ankara kara yolunun Polatlı Duatepe mevkisinde önünde seyir halinde olan 06 PGT 75 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, otomobil sürücüsü İsmail Coşar ile aynı araçta bulunan eşi Sevim Coşar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Coşar çiftinin cenazesi, Polatlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İSMAİL COŞAR'IN CENAZE NAMAZI

İsmail Coşar ve eşi Sevim Coşar'ın cenazeleri, Perşembe günü (yarın) öğle namazına müteakip Ankara'da düzenlenecek törenin ardından son yolculuklarına uğurlanacak.Coşar ve eşi, uzun yıllar görev yaptığı Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri