Hacıoğlu: Konya'nın yeri bende ayrı

Etimesgut Belediyespor ile bu sezon şampiyonluk sevinci yaşayarak 3.Lig'den 2.Lig'e çıkan Murat Hacıoğlu, ulusal bir spor sitesine verdiği röportajda Torku Konyaspor'da günlerinden bahsetti.

Etimesgut Belediyespor ile bu sezon şampiyonluk sevinci yaşayarak 3.Lig'den 2.Lig'e çıkan Murat Hacıoğlu, ulusal bir spor sitesine verdiği röportajda Torku Konyaspor'da günlerinden bahsetti. Murat Hacıoğlu, "Ben biri kiralık olmak üzere 2 kez Konyaspor'da forma giydim. En iyi sezonlarımdan birisini Konyaspor'da geçirdim ve onun için Konya'nın, Konyaspor'un yeri bende ayrı" dedi.

AYKUT HOCA ÇOK ŞEY KATTI

Murat Hacıoğlu, Aykut Kocaman'ın takıma çok şey kattığını belirterek, "Şöyle baktığımızda gerçekten iyi bir takım kurulmuş ve Aykut Kocaman, Konyaspor'a çok şeyler katmış. Bir de seyirci takımına sahip çıkınca ve stad faktörü olunca başarı haliyle geldi. Bunun sonucunda büyük olasılıkla Avrupa'ya gidecekler, bende Konyaspor'un ekmeğini yemiş bir futbolcu olarak çok seviniyorum bu duruma. Aykut Kocaman çalıştığım en iyi hocalardan biri diyebilirim. Hem oyun felsefesi hem de karakter olarak çok iyi bir insan. Futbolcuların da büyük saygı duyduğu ve sevdiği bir teknik direktör. Futbolcular Aykut Kocaman'ı benimsediği için futbolculara büyük katkısı oluyor. Sonuçta gittiği her takımda başarılı olduğunu söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri