Hacı Veyiszâde Konya'da anılacak

Konya Müftülüğü, Türk Anadolu Vakfı, İlahiyat Fakültesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa tertip edilecek “Hacı Veyiszade'yi Anma ve Anlama” programı için basın toplantısı düzenledi.

 Tertip Komitesi adına konuşan Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar Hacı Veyiszade'yi anma programı hakkında şu açıklamalara yer verdi: “Her yıl yapılagelen ' Hacı Veyiszade'yi Anma ve Anlama' bu yıl da yine Hacı Veyiszade'nin vefatının 57. yıl dönümünde bilhassa genç nesillere değerlerimiz tanıtılmaya devam edecektir. İl Müftülüğümüzün, Türk Anadolu Vakfı, İlahiyat Fakültesi ve Büyükşehir Belediyemizin ortaklaşa tertip ettiği bu program Kadınlar Pazarı yanındaki Karatay Belediyesi, Aziziye Kültür Merkezi'nde 10 Şubat 2017 Cuma günü akşam 20'de gerçekleşecektir.

Program kapsamında tertiplenen İmam Hatip Liseleri ve Kur'an Kursları öğrencileri arasında yapılan 'Dinin Doğru Anlatımında Din Görevlilerinin Rolü' konulu ödüllü kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin her iki kategoride de birincileri kendi eserlerini katılımcılara okuyacaklar, ardından toplam 20 kişiye ödülleri takdim edilecektir. Birincilere 2000 TL, ikincilere 1500 TL, üçüncülere 1000 TL dördüncüden onuncuya kadar da çeyrek altınla ödüllendirileceklerdir. Tüm ilgi duyan kardeşlerimizi bu programa davet ediyoruz.”

TOLGA PARLAK merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri