Hacettepe maçının tarihi belli oldu

Anadolu Selçukspor’un ülkede ilan yas nedeniyle ertelenen Hacettepe maçının tarihi belli oldu.

Anadolu Selçukspor’un ülkede ilan yas nedeniyle ertelenen Hacettepe maçının tarihi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu  Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta ertelenen 6. hafta maçlarının 3 Kasım Salı Günü oynanacağını açıkladı. Anadolu Selçukspor’un  Hacettepe ile 3 Kasım Salı günü  Atatürk Stadyumunda oynayacağı karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

HAZIRLIKLAR ANADOLU ÜSKÜDAR’A

Geçtiğimiz haftayı Kahramanmaraş deplasmanından  aldığı beraberlikle  kapatan Anadolu Selçukspor’da hafta sonu iç sahada oynanacak Anadolu Üsküdarspor maçını hazırlıkları devam ediyor.  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 8. Hafta maçları 24 Ekim Cumartesi Günü oynanacak.

Anadolu Selçukspor geride kalan 6 maçta 6 puan topladı. Geride kalan sezonda 6 maçta 0 çeken Yeşil-beyazlı ekip bu sezon 6 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi alarak 6 puan topladı. Anadolu Selçukspor  henüz galibiyeti bulunmayan Anadolu Üsküdar karşısında  kazanarak bu çıkışını devam ettirmek istiyor.   Sezonun 4. Hafta maçında sahasında Bandırmaspor’u 2-1’le geçerek ligdeki ilk galibiyetini alan Anadolu Selçukspor deplasmanda da 3 puan siftahını  Kahramanmaraş karşısında yapmak istiyordu. Deplasmanda ilk puanının 2-2’lik skorla Orduspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip Nazilli karşısında da 0-0’lık skorla bir puana razı oldu.  Anadolu  Selçukspor Kahramanmaraşspor’la da 1-1 berabere kalarak  deplasman galibiyet hasretini dindirmedi. Yeşil-beyazlı ekip bir deplasman maçında ise sahadan puansız ayrıldı. Evinde ise 2 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukspor Fethiyespor’a 1-0 yenilirken Bandırmaspor’u 2-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini de evinde aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri