HaberTürk'ten iki yazar gönderildi

HaberTürk, iki kadın yazarıyla yollarını ayırdı.

Son olarak Milliyet'te çıkan kriz sonucunda gazeteden ayrılan Hasan Cemal'in ardından bir tenkisat haberi de HaberTürk'ten geldi. Gazete Balçiçek Pamir'in gönderilmesinin üzerinden bir ay sonra iki kadın yazarla daha ilişiğini kesti.

2 KADIN YAZAR GÖNDERİLDİ

HaberTürk gazetesi köşe yazarı Amberin Zaman'ın işine son verildi. Ayrıca kurulduğu ilk günden beri kadrosunda yer alan Rahşan Gülşan'ın da gazetedeki görevine son verildi. Gülşan'ın yazıları, önce HT Magazin'de yayınlanmış; yazar ardından ana gazeteye geçmişti.

GÜLŞAN: ''5 YIL İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM''

Rahşan Gülşan haberi twitter'dan duyurdu: ''Bugün itibariyle Habertürk Gazetesi ile yollarimiz ayrılmış bulunmaktadır. 5 şahane yıl için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kahramanımız kendisini bekleyen tehlikelerden habersiz yeni maceralara doğru :) ''

ZAMAN: "SÜRPRİZ DEĞİL"

Gelişmeleri doğrulayan Amberin Zaman, kendisine gerekçe olarak "patronaj kararı"nın gösterildiğini söyledi ve "İşten çıkarılmam sürpriz değil. Türkiye'deki mevcut durum ortada" dedi.

Amberin Zaman'ın yaklaşık bir ay önce, yazdığı yazılar yüzünden gazete yönetimi tarafından uyarıldığı öğrenildi.

PAMİR VE TEMELKURAN DA GÖNDERİLMİŞTİ

HaberTürk gazetesi, Zaman'dan önce köşe yazarları Balçiçek Pamir, Ece Temelkuran ve Bekir Çoşkun ile de yollarını ayırmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri