Haberal: Milletvekilliği Süresince Görüşemedik, Şimdi Görüşüyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Mehmet Haberal, ziyaret sonrasında basının sorularını cevapladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Mehmet Haberal, ziyaret sonrasında basının sorularını cevapladı.

Milletvekilliği adaylığı süresince Kılıçdaroğlu’yla görüşemediklerini belirten Haberal, “Sayın Genel Başkanımızın ziyaretinde bulunduk. Milletvekilliği adaylığı sürecinde görüşememiştik. Dün çıktım, bugün de geldim, genel merkezde kendisini ziyarette bulundum. Bu nezaket etkinliği idi, hepsi o kadar.” dedi.

Haberal’in basına uzun uzun açıklama yapmak istememesi dikkatleri çekti. Basının ‘Genel Başkan size ne mesaj verdi?’ sorusuna cevap veren Haberal, “Genel başkan benim şimdi tanıdığım değil önceden de tanıdığım çok değerli bir kişidir. Kendisiyle samimi bir şekilde kucaklaştık. Kendisine teşekkür ettim. Geldim ve şimdi gidiyorum.” diye konuştu.

‘Meclis’in olağanüstü toplanmamasını siz mi istediniz?’ sorusu üzerine ise “Bunlar şu anda ne benim konum ne de Sayın Genel Başkanı'nın konusu. Çok teşekkür ederim.” diyerek sözlerine son verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri