H. Hasan Antep yolunda

Konya’nın yetiştirmiş olduğu kıymetlerden Teknik Direktör Hacı Hasan Yaşar’ın Gaziantepspor ile el sıkışmak üzere olduğu belirtildi. Yaşar’a Tolunay Kafkas’ın yardımcılığı teklif edildi

Geçtiğimiz sezon Kayserispor’u çalıştıran ve başarılı performansı ile tüm dikkatleri üzerine çektikten sonra yeni sezon öncesinde Gaziantepspor ile anlaşmaya varan Teknik Direktör Tolunay Kafkas daha önce Konyaspor’dan takım arkadaşı olan ve Teknik Direktör diplomasına sahip olan Hacı Hasan Yaşar’a yardımcı antrenör teklifinde bulundu.

Geçtiğimiz sezonlarda Gaziantepspor’un da formasını başarıyla giyen Hacı Hasan Yaşar son olarak Teknik Direktör “A” güncelleme kursuna katılmıştı. Daha önce Konya Şekerspor’da İsmet Karababa’nın yardımcılık görevini de yürüten Yaşar’ın; Tolunay Kafkas ile görüşme yaptığı ve Gaziantepspor yönetimi ile anlaşma sağlandığı taktirde yeni sezonda Gaziantepspor’da yardımcı antrenör olarak görev alacağı iddia edildi. Hacı Hasan Yaşar’ın Gaziantepspor’da görev alması için Kırmızı-Siyah’lı kulübün eski Başkanlarından Celal Doğan’ın da devreye girdiği belirtildi.
Başarılı teknik adam Tolunay Kafkas ile bir ön görüşme yaptığını belirten Hacı Hasan Yaşar “Kısmet olursa yeni sezonda daha öncede formasını giydiğim Gaziantepspor’da görev alacağım. Benim öncelikli hedefim Türk futboluna katkıda bulunmaktır. Teknik adam olarak nerede görev almak istersiniz diyecek olursanız; öncelikle Konya takımlarını çalıştırmayı düşünürüm. Bu Konyaspor ve Konya Şekerspor olabilir. Ama profesyonelce düşünmek zorundayım. Gaziantepspor Teknik Direktörü Sayın Tolunay Kafkas’dan böyle bir teklif almam beni fazlasıyla memnun etmiştir. Önümüzdeki günlerde Kırımzı-Siyah’lı kulüple görüşme yapacağım. Anlaşma sağlandığı takdirde yeni sezonda Gaziantepspor kulübünde görev alacağım. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun” dedi.
Gaziantepspor’dan teklif alan Hacı Hasan Yaşar’a bu teklifin yanı sıra ilimizde Süper Lig mücadelesi veren Konyaspor ile Bank Asya liginde mücadele veren Konya Şekerspor’un da takımda görev vermek istediği gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri