Güzeloğlu, Kocaeli Bakım Rehabilitasyon Ve Aile Danışma Merkezi’ni Ziyaret Etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek, merkezde kalan çocukları anne ve baba şefkatiyle kucaklayarak, kurumda kalan sakinleri ile de samimi bir sohbet...

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek, merkezde kalan çocukları anne ve baba şefkatiyle kucaklayarak, kurumda kalan sakinleri ile de samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’nu, Vali Yardımcısı Abdullah Etil ve eşi, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve eşi eşlik etti. Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’nu merkezde kalan Ayşenur bir buket çiçek takdim etti.

Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ni gezen Güzeloğlu çifti, çocuklarla yakından ilgilenerek, büyüklerin kurs gördüğü ahşap boyama, takı tasarım, okuma yazma, seramik ve Kuran-ı Kerim kurslarını dolaşarak, burada kurs gören kursiyerlerin yaptığı el emeği ürünlerinden satın aldı. Ayşe Güzeloğlu’na ise bayan kursiyerler, kendi elleri ile hazırladıkları çeşitli hediyeleri takdim etti.

Güzeloğlu kurum sakinleri ile bir araya gelerek, onların istek ve taleplerini dinledi ve gereğinin yerine getirilmesi ile ilgili ilgililere gerekli talimatları verdi. Güzeloğlu, "Bizim amacımız ve gayemiz sizlerin mutluluğunu sağlamak, devlet sizlere efendi olmak için değil, hizmet için vardır, burada vali yardımcılarımız ve kurum müdürü arkadaşlarımız sizin taleplerinizi almak ve beklentilerinizi karşılamak için bulunuyorlar. Ben dahil herkes size hizmet etmek üzere görevli, taleplerinizi değerlendireceğiz." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri