Güventaş Koleji, e-dreamde Türkiye üçüncüsü oldu

Merve- Güventaş Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, İstanbulda 8.si düzenlenen ulusal e-dream bilgisayar proje olimpiyatında Türkiye üçüncüsü olarak bir bronz madalya, ayrıca bir de mansiyon ödülü al

Merve- Güventaş Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, İstanbul’da 8.’si düzenlenen ulusal e-dream bilgisayar proje olimpiyatında Türkiye üçüncüsü olarak bir bronz madalya, ayrıca bir de mansiyon ödülü aldı. Ulusal e-dream bilgisayar proje olimpiyatında Rahime Güçlü web tasarımı kategorisinde hazırladığı Çanakkale konulu web sitesi ile bronz madalya kazandı. Ayrıca Nur Banu Adam ‘Afiş Tasarımı’ kategorisinde hazırladığı ‘Sessiz Çığlıklara Kulak Verin’ sloganlı projesi ile mansiyon ödülü kazandı. Proje koordinatörü Bilgisayar Öğretmeni Tuba Karagöl, “Öğrencilerimizin sosyal problemlere çözüm adına lise yıllarında proje üretmeleri ülkemizin ve insanlığın geleceği adına umut verici bir tablodur” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Demirbaş da, “Güventaş Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri 67 ilden 1807 projenin yarıştığı ve 4 alanda düzenlenen yarışmada afiş ve web sitesi dalında bronz madalya ve mansiyon ödülü almaları biz yönetici mutlu etmiştir. Daha önceki yıllarda yapılan E-Dream proje yarışmalarında da Türkiye 2. ve 3.’lüğü alarak büyük başarılara imza atan Güventaş Anadolu ve Fen Lisesi bu yılda bu başarıyı devam ettirdi. Gerek ulusal gerekse uluslararası bilim ve sosyal olimpiyatlarda Türkiye’nin en gözde okullarından biriyiz. Okulumuzda eğitim öğretim, proje tabanlı ve sosyal etkinlikler ile birlikte sürdürülüyor. Bu bağlamda öğrencilerimizin ulusal ve uluslar arası proje ve olimpiyat yarışmalarında ve diğer etkinliklerde aktif olarak görev almalarını ve okulumuzu en güzel şekilde temsil etmelerini ümit ediyoruz. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve bu başarıların katlanarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri