Güven tazelediler

AK Parti Bozkır ve Hadim’de 5. Olağan İlçe Kongreleri yapıldı. Kongrelerde AK Parti Hadim İlçe Başkanlığına Saffet Duran, Bozkır İlçe Başkanlığına ise Memduh Çelmeli yeniden seçildi

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı’nın 5. Olağan İlçe Kongreleri başladı. 5. Olağan AK Parti Bozkır İlçe Kongresi, Bozkır Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti MKYK Üyesi Hasibe Özlem Çepni, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı ve İlhan Yerlikaya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Bozkır Kongresi’nde tek liste ile kongreye gidildi ve tüm delegenin oyunu alan mevcut başkan Memduh Çelmeli, yeniden AK Parti Bozkır İlçe Başkanı oldu. Kongrede söz alan AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, göreve geldikleri günden bu yana partisi ve ilçesi için çalıştıklarını dile getirdi. Yeniden görevi almaları halinde kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizen Çelmeli, “Göreve geldiğimizden beri ilçe olarak AK Parti’nin parlayan yıldızı olduk. Yeni dönemde de hedefimiz Bozkır olarak Konya ilçeleri arasında ilk sırada yer almaktır” dedi.

BÜYÜK OYUNLAR OYNANIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 2002’den bu yana partiye ve ülkeye hizmet eden tüm ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür etti. AK Parti’nin Türkiye siyasetine kazandırdığı en büyük anlayışın samimiyet ve millete hizmet sevdası olduğunu dile getiren Sorgun şunları söyledi; “5. Olağan İlçe Kongrelerimizi bugün Bozkır’dan başlatıyoruz. Çünkü Bozkır’ın bizdeki yeri apayrı. Buranın suyu sert ama kendisi merttir. Bozkır sıradan bir şehir değildir. O yüzden buradan başladık. Gezi olaylarından hemen önce tarihimizde ilk defa IMF’ye borcumuz sıfırlandı. 3. Köprüyü yaptık. Ardından da o olaylar başladı. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar büyük. Bunu biliyor ve buna göre çaba gösteriyoruz.”

BU ÜLKE SAHİPSİZ DEĞİL

AK Parti Konya Milletvekilleri adında kürsüye gelen Mustafa Kabakcı, şunları söyledi: “Türkiye’de neler değişti bir bakalım. Bir şiir okudu diye uzun bir adama muhtar bile olamaz dediler. Ama o bugün cumhurbaşkanı oldu. Sandık ortaya geldiğinde bu millet ne diyeceğini çok iyi bilir. Çünkü eğer siyaset yapmak istiyorsanız önce bir sevdanız ve bir derdiniz olmalı. İşte bizim derdimiz var. Bu ülkeye sevdamız var. Bölünmüş yollarımız var, otel konforunda hastanelerimiz var, saray gibi adliye binalarımız var. Çok daha güzel günlerimiz olacak. Bunu hep birlikte göreceğiz. Ama biz böyle çabalarken birileri Vandallık yaptı yaktı yıktı. Gezi dediler, 17 – 25 Aralık dediler ülkeyi uçuruma sürüklemek istediler. 6-8 Ekim’de yine Vandallar ortaya çıktı, ülkemizi yıkıp yakmaya başladılar. Ama bunu yapanların hepsi bedelini ödeyecek. İstedik ki kardeşlik bozulmasın. Herkes özgürce yaşasın. Ama kimse bu ülkeyi sahipsiz sanmasın.”

HADİM SAFFET DURAN İLE DEVAMDEDİ

AK Parti Hadim İlçe Kongresi de gerçekleştirildi. Mevcut İlçe Başkanı Saffet Duran’ın güven tazelediği ilçe kongresi, Hadim Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede konuşan AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, konuşmasının başında Karaman’ın Ermenek İlçesi’nde meydana gelen maden olayı ile ilgili üzüntüsünü dile getirdi. Duran, “İlçe Başkanı olarak 2011’den bu yana partimize hizmet etmenin çabasındayım. O tarihten bu yana önemli çalışmalarımız oldu. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek” dedi. Protokol konuşmalarının ardından İlçe Başkanı ve yönetimini belirleyecek seçim yapıldı. Tek liste olarak yapılan seçimde AK Parti Hadim İlçe Başkanlığı’na Saffet Duran tüm delegenin oyu ile yeniden seçildi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri