Guti hikayesi artık bitti

Beşiktaş ile yollarını ayıran İspanyol futbolcu Guti Hernandez, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesislerine gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı
BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki vedalaşmada Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, İspanyol oyuncuya bir plaket ve işlemeli bir ibrik hediye etti. Takım arkadaşlarıyla ve tesis personeliyle vedalaşan Guti, yaptığı açıklamada, “Taraftarlarımıza ve Beşiktaş Camiasına her şey için teşekkür ediyorum. Onları çok seviyorum ve hiç unutmayacağım” diye konuştu.

Beşiktaş ile yollarını ayıran İspanyol futbolcu Guti Hernandez, bu sabah takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra ülkesi İspanya’ya gitti.
Beşiktaş’ta teknik direktör Carlos Carvalhal ile yıldızı bir türlü barışmayan ve sözleşmesi feshedilen İspanyol yıldız Guti, bu sabah Türkiye’ye gelerek takım arkadaşları ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri çalışanlarıyla vedalaştı. Guti daha sonra Atatürk Havaalanı’ndan İspanya’ya gitti.
 
Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Guti, Türkiye’den çok güzel anıları da yanında götürdüğünü belirterek, “Özellikle yaşadığım Galatasaray ve Fenerbahçe maçları. Bu tip maçların bende özel yer vardı. Tanrıya şükrediyorum ki Real Madrid gibi bir takımdan sonra Beşiktaş gibi bir takımın da formasını giydim” dedi.
 
Omzunda takılı olan Beşiktaş atkısını bundan sonra da takıp takmayacağı ile ilgili sorulan bir soruya ise İspanyol oyuncu, “Bundan sonra Beşiktaş atkısını takıp takmamamın bir önemi yok. Çünkü Beşiktaş’ı bundan sonra kalbimde yaşatacağım. Burası benim ikinci ailem gibi oldu. İkinci ailemi burada bırakıp gidiyorum” şeklinde cevap verdi.
 
Özellikle İspanyol basınında Malaga kulübü ile anlaştığı yönündeki iddialara da açıklık getiren Guti, “Daha belli olan herhangi bir şey yok. Ocak ayına kadar hiçbir takımda oynayamayacağım. Şimdilik kafamı dinlemek istiyorum. Onun için hiçbir takım ile anlaşmam veya sözleşme imzalamam söz konusu değil” diye konuştu.
 
Basın mensupları ve havaalanı personelinin hatıra fotoğrafı çektirdiği Guti daha sonra pasaport kontrolünden geçerek ülkesine gitti.
İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri