Gürültü Kavgasında Üçüncü Kardeş De Hayatını Kaybetti

Bursa'da sokakta gürültü yaptıkları nedeniyle yaşanan kavgada baba oğul tarafından kurşunlanan üçüncü kardeş de yaşam savaşını kaybetti. Yaşanan silahlı kavgada ağır yaralanan üçüncü kardeşin de hastanede beyin ölümü gerçekleşti.Edinilen...

Bursa'da sokakta gürültü yaptıkları nedeniyle yaşanan kavgada baba oğul tarafından kurşunlanan üçüncü kardeş de yaşam savaşını kaybetti. Yaşanan silahlı kavgada ağır yaralanan üçüncü kardeşin de hastanede beyin ölümü gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre; Bursa’da gürültü konusunda çıkan kavgada, 30 yaşındaki Umut Çetin tarafından öldürülen 29 yaşındaki Şefik ile 27 yaşındaki Ferit Ece kardeşlerden sonra ağır yaralanan diğer kardeşleri 24 yaşındaki Emrah Ece'nin beyin ölümü gerçekleşti. Ece'nin ailesinden alınan izin ile karaciğer, akciğeri, böbrekleri ve korneaları organ bekleyen hastalara nakledilecek.

Merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi Hüseyin Kanalıcı Caddesi'nde geçen pazar akşamı meydana gelen olayda; aynı cadde üzerinde market işleten 61 yaşındaki Hurşit Çetin, otomobil ile patinaj yaptığı öne sürülen Ece kardeşleri uyardı. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce bu kez olaya, Hurşit Çetin'in 'Adam öldürmek' ve 'yaralamak' suçlarından kaydı bulunan ve kısa süre önce cezaevinden tahliye olan oğlu Umut Çetin karıştı.

Yaşanan kavga sırasında iddiaya göre Umut Çetin, silahla Emrah ve Ferit Ece'yi olay yerinde, kaçan Şefik Ece'yi ise babasının evine girmek isterken vurdu. Ece kardeşlerden Şefik ve Ferit Ece olay yerinde yaşamını yitirirken, Emrah Ece ise ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

EMRAH’IN ORGANLARI BAŞKALARINDA YAŞAYACAK

Onlarca boş kovanın bulunduğu olayda ölen Şefik ve Ferit Ece kardeşler dün gözyaşları arasında Yunuseli mezarlığında toprağa verilirken, üçüncü kardeşten ise bu gün acı haber geldi. Hastanede yoğun bakımda tedavisi süren Emrah Ece'nin tüm müdahalelere rağmen bugün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesinin izin vermesi sonucu Emrah Ece'nin alınacak organlarından karaciğer, böbrekler ve korneaları Bursa’da kalp ve akciğeri ise belirlenecek başka ildeki hastalara nakledilecek.

BABA OĞLU TUTUKLANDI

Bu arada yaşanan korkunç olayda üç kardeşi kurşun yağmuruna tutarak ölümüne neden olan Umut Çetin ve babası Hurşit Çetin çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Umut Çetin ifadesinde; “Babamı dövüyorlardı ben de tabancayla ortalarına ateş ettim.” demişti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri