Güreşte Play-Off heyecanı başlıyor

Serbest Güreş Birinci Liginde play-offa yükselen takımlar Cumartesi ve Pazar günü yapılacak 4. hafta karşılaşmalarıyla belli olurken, Grekoromen Güreş Birinci Liginde de play-off ve klasman gruplarında mücadele, Pazar günü yapılacak karşılaşmalarla başlay
Serbest stilde, D Grubu karşılaşmaları yarın Ankara’da yapılacak. 21 Aralık Pazar günü ise A Grubu müsabakaları Tokat’ta, B ve C Grubu müsabakaları Ankara’da, E Grubu müsabakaları ise Erzurum’da gerçekleştirilecek. Karşılaşmalar sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan toplam 10 takım play-off’a yükselirken, gruplarda 3 ve 4. sırayı alan takımlar klasman grubunda mücadele edecek.
GREKOROMENDE PLAY-OFF MÜCADELESİ
Grekoromen Güreş Birinci Ligi’nde ise play-off ilk hafta karşılaşmaları Konya ve İstanbul’da yapılacak. Konya’da yapılacak play-off A Grubu müsabakalarında Konya Şekerspor, Ankara ASKİ Spor, Yıldırım Belediyespor ve Kara Kuvvetlerigücü takımları karşı karşıya gelirken, İstanbul’daki play-off B Grubu müsabakalarında da İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankara MTA Spor, Rize Çaykurspor ve İstanbul Güreş İhtisas takımları mücadele edecek. Grekoromen stilde klasman grubu müsabakaları ise 21 Aralık Pazar günü İzmir’de yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri