Güreşçilerden Çınar’a ziyaret

Güreş Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mustafa Şahin ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Güreş Antrenörü Yavuz Özkış Spor Yazı İşleri Müdürümüz Recep Çınar’ı ziyaret etti.

Güreş Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mustafa Şahin ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Güreş Antrenörü Yavuz Özkış Spor Yazı İşleri Müdürümüz Recep Çınar’ı ziyaret etti. Şahin ve Özkış Çınar’a güreşe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken Spor Yazı İşleri Müdürümüz Recep Çınar ise Konya’da her türlü branşa destek olmaya çalıştıklarını ve güreşe olan desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

KONYALI GÜREŞÇİLER BURSA’DA ESTİ
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Güreş Şampiyonası Bursa’da yapıldı. Şampiyonada, Konyalı sporcular başarılı sonuçlar elde etti. Konya Büyükşehir Belediyesporcusu Oğuzhan Fatih Karabulut 85 kiloda rakiplerini yenerek finale yükseldi ve Türkiye ikincisi oldu. Büyükşehir Belediyespor’un diğer sporcusu  69 kiloda Adnan Yıldırım ise, bronz madalya kazanarak üçüncülük kürsüsüne çıkmaya hak kazandı. Selçuklu Belediyespor’dan Cihat Liman 50 kiloda Türkiye 3.’sü  54 kiloda Abdurrahman Altan Türkiye 3.’sü  olarak milli takım kampına katılma hakkı elde ettiler.

İŞİTME ENGELLİ GÜREŞÇİLER ANKARA YOLCUSU
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası 14-16 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Şampiyona Konya’dan Meram Kozağaç Spor Kulübü 11 sporcu ile katılacak. Temsilcimiz takım halinde şampiyonluk hedefliyor. Güreş Federasyonu Konya İl Temsilcisi  Mustafa Şahin sporculara ve antrenörlerine güvendiklerini ifade ederek başarı diledi.   
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri