Gurbetçilere bir müjde daha! Tüm hizmetlere yüzde 10 indirim yapılacak

Almanya, Belçika, Hollanda, Danimarka, Fransa ve Avusturya gibi ülkelerde yaşayan milyonlarca gurbetçiye müjdeli haber verildi. Türkiye'deki hizmetlere yüzde 10 indirim yapılacak.

Zamanında Türkiye'den Avrupa ülkelerine çalışmak için gidenler, çalıştıkları ülkelere yerleşmiş. Almanya, Belçika, Hollanda, Danimarka, Fransa ve Avusturya gibi ülkelerde milyonlarca Türk gurbetçi yaşıyor. Yıl boyunca yoğun bir tempoyla çalışan gurbetçiler, yaz tatilini Türkiye'de geçirmek için yollara döküldü.

TÜM HİZMETLERDE YÜZDE 10 İNDİRİM

Gümrük kapılarında yoğunluk oluştuğu kadar havayolunda da bir yoğunluk var. Son yıllara kıyasla bu yıl daha az gurbetçinin geldiği iddia edilse de gurbetçiler yollarda bir hayli yoğunluk yaşıyor. Türkiye'ye gelen gurbetçilere müjdeli haber verildi. Tüm hizmetlerde yüzde 10 indirim yapılacak. Kampanya kararını Kayseri aldı.

KARAR EKONOMİYİ CANLANDIRACAK

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, oda olarak aldıkları kararla gurbetçi vatandaşlara kendilerine üye olan bütün işletmelerde yüzde 10’luk bir indirim yaptıklarını söyledi. Kampanyadan yerli vatandaşlar da faydalanabilecek. Uygulama sayesinde ekonominin canlanacağı söyleniyor.

Ekonomi Haberleri