Gurbetçi Öğrenciler Spor Kurslarına Katıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Değerler Eğitimi’ programı kapsamında 6 ülkeden Bursa’ya gelen 180 gurbetçi öğrenci, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tenis, yüzme ve futbol branşlarında...

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Değerler Eğitimi’ programı kapsamında 6 ülkeden Bursa’ya gelen 180 gurbetçi öğrenci, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tenis, yüzme ve futbol branşlarında kurs aldı.

Almanya, Belçika, Avusturya, Hollanda, ABD ve Fransa’dan Bursa’ya gelen 12-18 yaş arası öğrenci, sertifika sevinci yaşadı. Değerler eğitiminin yanı sıra spor eğitimi de alan gençler, Nilüfer Spor Salonu’nda düzenlenen törende sertifikalarını aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, gençlerin, hem mana değerleriyle bütünleşmesini, hem de sosyal, sportif ve fiziksel olarak güçlü olmalarını arzu ettiklerini söyledi. Şahin, şöyle konuştu: “Sizler artık bizim yurtdışındaki temsilcilerimizsiniz. Değerlerimizi en iyi şekilde yurtdışında da anlatalım. İnşallah seneye de Bursa’ya gelirseniz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tüm tesisleri sizlere açık olacaktır.”

Müftü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ise şunları dile getirdi: “Bugün burada ülkemizin gerçekten çok özelliği olan spor salonlarından birinde sizlere spor alanında da katkıda bulunmak istedik. Size sağlanmış olan bu güzel imkandan dolayı, sizlerin ve Başsavcımızın huzurunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Süleyman Şahin’e şükranlarımı arz ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri